Economisiți 149 USD la un Apple Mac Mini 2020 cu cip M1

Economisiți 149 USD la un Apple Mac Mini 2020 cu cip M1

⌛ Reading Time: 2 minutes

 

Mic, dar puternic este descrierea perfectă pentru acest Mac. Puteți obține un 2020 Apple Mac Mini cu cip M1, precum și 8 GB RAM și 512 GB stocare SSD. Puterea nu trebuie să vină într-un turn mare. Mac Mini are doar 7,7 inchi pătrați, dar atât de puternic.

Pe lângă faptul că este puternic, Mac Mini este și versatil, datorită lui M1. Adăugați o tastatură, un mouse și un monitor și aveți un desktop care poate face totul cu mai multă viteză și putere. M1 oferă performanțe CPU de până la trei ori mai rapide și grafică de până la șase ori mai rapidă cu cel mai avansat procesor grafic de până acum pentru Apple. Adăugați cel mai avansat motor neuronal Apple pentru învățarea automată – este de până la 15 ori mai rapid.

Apple Mac Mini 2020 este livrat cu macOS Big Sur pentru a utiliza pe deplin tot ce are de oferit M1, dar poate fi actualizat gratuit la macOS Monterey. Atât Big Sur, cât și Monterey vor beneficia de performanță și vor oferi actualizări puternice pentru aplicațiile implicite. Confidențialitatea și securitatea sunt cele care pun Mac Mini peste cap.

M1 face totul mai rapid, de la trezirea afișajului până la răsfoirea în Safari și fotografiile dvs. Rosetta 2 va permite tuturor aplicațiilor existente pentru Mac să funcționeze pe M1. De asemenea, puteți utiliza aplicațiile iOS și iPadOS pe M1, oferindu-vă cea mai mare colecție de aplicații pentru Mac vreodată.

Reduceți 100 USD de la prețul acestui Mac Mini de 512 GB și tăiați cuponul Amazon de 49,01 USD pentru a plăti doar 749,99 USD sau reduceți 50 USD pe un 256 GB și plătiți doar 649 USD.

2020 Apple Mac Mini

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.