Economisiți 15 USD la un încărcător solar portabil BigBlue

Economisiți 15 USD la un încărcător solar portabil BigBlue
⏱️ 2 min read

Micile dispozitive mici pe care le folosim ca încărcătoare portabile sunt minunate pentru momentele în care bateriile de pe smartphone-urile noastre și alte dispozitive se sting. Dar și încărcătoarele se pot stinge și, dacă nu sunteți aproape de putere, nu sunt întotdeauna de mare ajutor. Ceea ce va ajuta este un Încărcător solar portabil BigBlue. Nu trebuie să vă faceți griji că aveți energie, doar soare, pentru a vă încărca dispozitivul.

Acest încărcător de panou solar de 28 W are un ampermetru care măsoară valoarea curentă în timp real, care depinde de dispozitivul dvs., de intensitatea luminii solare și de cablu. De exemplu, în cazul unui iPhone cu un curent de intrare de 1A, ampermetrul va citi între 0,8A și 1A.

Un cip de informații bult-in din încărcătorul solar portabil BigBlue va detecta dispozitivul, apoi va oferi cea mai rapidă viteză de încărcare pe care o poate face celor două ieșiri USB. Dacă se folosește un USB, este de până la 5V / 2.4A, iar dacă sunt utilizate ambele ieșiri USB, este de până la 4A. Rețineți că, dintre toate dispozitivele cu care funcționează, nu este compatibil cu un iPad Pro.

Patru carabine vă permit să conectați încărcătorul solar aproape oriunde este convenabil la soare. Are 11,1 “x 6,3” x 1,3 “când este pliat și cântărește doar 21 oz. Suprafața din polimer PET va proteja încărcătorul și dispozitivul dvs. (într-un buzunar cu fermoar) de ploaie cu un nivel impermeabil IPX4. Rețineți că dispozitivul nu poate fi ținut în buzunar la încărcare.

Luați 15,60 USD din prețul acestui încărcător solar și plătiți doar 54,36 USD.

Încărcător solar portabil BigBlue

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...