Economisiți 15 USD pe un VAVA Dual Dashcam cu 1920x1080P FHD

Economisiți 15 USD pe un VAVA Dual Dashcam cu 1920x1080P FHD
⌛ Reading Time: 2 minutes

Drumurile par a fi mai aglomerate ca niciodată și prezintă și mai mult pericol. O cameră de bord poate oferi mult confort, atât în ​​protejarea mașinii, cât și a dvs. Puteți păstra un videoclip înregistrat cu ceea ce se întâmplă cu mașina dvs. în timp ce este parcată, la o stație de trafic sau implicată într-un accident. VAVA Dual Dashcam face o alegere excelentă în această situație cu camerele din față și din spate și modul de noapte.

Camerele din față și din spate înregistrează simultan 155º și respectiv 126º la 1920 x 1080P 30fps. Dacă folosiți doar camera frontală, aceasta va înregistra în QHD 2560 x 1440P 30fps. Un senzor dual Sony îmbunătățește sensibilitatea la lumină scăzută, ducând la imagini clare, fie că este zi sau noapte, împreună cu combinația de obiective F1.8 și 6 sticle.

Designul cu profil redus al camerei VAVA Dual Dashcam este discret, compact și ușor de instalat. Camera de bord se conectează la aplicația VAVA Dash prin Wi-FI încorporat, permițându-vă să configurați camera de bord, să descărcați înregistrări pe telefon și să le partajați pe social media.

Împrejurimile mașinii dvs. vor înregistra cu monitorul de parcare atunci când motorul este oprit, supraveghează zona și va înregistra când sunt detectate denivelări. Senzorul G încorporat detectează șocurile și coliziunile la conducere și va înregistra videoclipurile incidentelor pe o buclă și va bloca filmările. Videoclipurile sunt salvate în segmente de unul, două și trei minute cu ajutorul unui card de 128 GB care nu este inclus. Filmările se pot dovedi utile pentru daunele de asigurare.

Luați 15 USD din prețul acestei camere de bord și plătiți doar 15 USD.

VAVA Dual Dashcam

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.