Economize $ 150 em uma Smart TV Sony X800H 43 ″ com Alexa

Economisiți 150 USD pe un televizor inteligent Sony X800H de 43 ″ cu Alexa

S-ar putea să te regăsești blocat acasă, neputând să te aventurezi, dar totuși vrei să urmărești marele joc pe un ecran care i se potrivește. Anul acesta urmăriți-l acasă pe propriul televizor după ce ați cumpărat Sony X800H 43 ″ Smart TV cu Alexa. Are toate caracteristicile pe care ați dori să le urmăriți.

Totul este upscaled cu procesorul 4K HDR X1 și 4K X-Reality PRO. Smart TV-ul are culori și gradări avansate pe afișajul Triluminos. Oferă detalii și culori deosebite cu HDR și Dolby Vision, în timp ce LED-ul complet cu maturare locală, permițând evidențieri mai luminoase și scene întunecate mai detaliate. X-tended Dynamic Range Pro 6X oferă contrast.

Utilizați Asistentul Google pentru a controla acest Smart TV Android cu vocea dvs., precum și alte dispozitive inteligente de acasă. Vă permite să căutați cu ușurință emisiunile și filmele dvs. TV preferate, să primiți răspunsuri și să gestionați sarcinile. Cu Alexa inclus, puteți transmite fluxuri de camere inteligente direct pe televizor și, împreună cu un alt dispozitiv compatibil Alexa, puteți reda muzică, lansa aplicații, regla volumul și multe altele.

Nu se oprește aici cu Google Assistant și Alexa TV, deoarece funcționează și cu Apple AirPlay 2 și HomeKit. Acest lucru vă permite să utilizați în continuare setul cu Siri, chiar dacă aveți un iPhone și nu un Android. Nu vei fi lăsat afară!

Conectați-l la o PlayStation și bucurați-vă de televizorul de jocuri Sony 4K cu un mod de joc dedicat pentru o experiență mai lină și mai receptivă.

Economisiți 151,99 USD la acest televizor inteligent de 43 ″ și plătiți doar 448 USD. Alternativ, puteți adăuga suporturi de montare pe perete sau o bară de sunet și puteți obține, de asemenea, televizorul în dimensiuni de 49 ″, 55 ″, 65 ″, 75 ″ și 85 ″.

Sony X800H 43 ″ Smart TV cu Alexa

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixty three  ⁄  9  =