Risparmia il 19% su un trasmettitore FM Bluetooth VicTsing per auto

Economisiți 19% la un emițător Bluetooth Bluetooth VicTsing pentru mașină

Este minunat să ai toată muzica pe telefon și să poți folosi Siri sau Google Assistant pentru a reda și controla muzica, precum și pentru a efectua o serie de comenzi. Dacă vă gândiți că ați dori să aveți aceleași capacități în timp ce vă aflați în mașină, luați în considerare obținerea unui Transmițător FM Bluetooth VicTsing pentru mașină. Veți putea să vă ascultați muzica, să efectuați apeluri hands-free și să folosiți atât Siri, cât și Google Assistant.

Un cip avansat Bluetooth V5.0 permite emițătorului să se asocieze rapid și să ofere un sunet mai stabil decât produsele similare. Împreună cu compatibilitatea largă cu iPhone, LG, Samsung, Sony etc., se potrivește tuturor vehiculelor cu priză de 12-24V (brichetă) și evită problemele unei conexiuni instabile.

Transmițătorul Bluetooth Bluetooth VicTsing are, de asemenea, două porturi USB pentru a încărca simultan două dispozitive. Un port transportă Quick Charge 3.0, de până la patru ori mai rapid decât încărcătoarele standard. Poate încărca dispozitive compatibile la 80% în doar 35 de minute. Celălalt port este 5V / 1A și funcționează ca un port de disc U pentru a reda muzică. De asemenea, puteți introduce o unitate flash USB cu fișiere MP3 și le puteți reda fără distorsiuni.

Pentru a vă menține condusul în siguranță, transmițătorul funcționează atât cu comenzile vocale Siri, cât și cu Google Assistant. Vă permite să efectuați și să primiți apeluri telefonice, să trimiteți mesaje text dictate și să obțineți indicații de orientare către destinație.

Economisiți 19% la acest transmițător și plătiți doar 16,14 USD.

Transmițător FM Bluetooth VicTsing pentru mașină

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15  ⁄    =  three