Economisiți 20 USD la o cameră de securitate Ring Floodlight cu alarmă Siren

Economisiți 20 USD la o cameră de securitate Ring Floodlight cu alarmă Siren

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă vă îndreptați spre o vacanță de vară, doriți să fiți capabil să vă supravegheați casa. Este un moment minunat pentru a configura un sistem precum Cameră de securitate inel Floodlight cu alarmă Siren care vă va permite să vizionați din orice locație prin smartphone, tabletă, computer sau un dispozitiv Amazon Echo cu ecran.

Aceasta este mai mult decât o cameră obișnuită cu sonerie obișnuită. Include două proiectoare și activare controlată de mișcare pentru a lumina pe oricine aterizează la prag, indiferent dacă au fost sau nu invitați. Intrusii pot fi speriați doar prin aprinderea reflectorului, declanșată de mișcare.

Camera de securitate Ring Floodlight include, de asemenea, convorbiri bidirecționale și o alarmă de sirenă. Alarma va fi declanșată dacă intratorii nu sunt speriați mai întâi de reflector. Este nevoie de o instalație cablată pentru a menține electronica în siguranță în condiții meteorologice nefavorabile și vă va monitoriza casa chiar și noaptea cu viziune în infraroșu. Păstrați conținutul audio și video concentrat numai pe zonele care vă preocupă, cu zone de confidențialitate personalizabile.

Conectați camera cu Alexa și vă va alerta cu privire la orice mișcare din raza sa de acțiune. Folosiți asistentul vocal pentru a vorbi cu vizitatorii spunând „Alexa, vorbește cu ușa din față”. Veți putea auzi și vorbi cu vizitatorul prin intermediul unui dispozitiv Echo, telefon, tabletă sau PC cu un plan Ring Protect (vândut separat). Urmăriți toate filmările când vă întoarceți din vacanță, deoarece camera înregistrează videoclipuri și fotografii și le păstrează timp de 60 de zile.

Luați 20 USD din această configurație a camerei de securitate pentru doar 179,99 USD.

Cameră de securitate inel Floodlight cu alarmă Siren

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.