Sparen Sie 200 US-Dollar bei einem Microsoft Surface Go-Laptop-Touchscreen

Economisiți 200 USD pe un ecran tactil pentru laptop Microsoft Surface Go

Indiferent dacă lucrați de acasă sau călătoriți înainte și înapoi la birou, puteți face totul pe cel mai ușor laptop Surface. Cântărind puțin sub 2-1 / 2 lire sterline, Ecran tactil pentru laptop Microsoft Surface Go va călători cu tine și se va ocupa de toate sarcinile tale.

Are o durată de viață a bateriei de până la 13 ore pe baza utilizării tipice a dispozitivului. Puteți conta pe securitatea Surface cu conectarea Windows Hello și butonul de alimentare cu amprentă digitală. Vine într-o gamă de trei culori și include un ecran tactil de 12,4 ″ PixelSense cu colțuri rotunjite.

Ecranul tactil Microsoft Surface Go pentru laptop are un sunet excelent pentru a vă bucura de toate emisiunile și filmele dvs. TV preferate și se conectează cu ușurință la alte dispozitive și accesorii. Indiferent dacă vă conectați cu alții, colaborați la munca dvs. la distanță sau petreceți o perioadă de nefuncționare, o puteți face pe acest laptop.

Windows 10 Home în modul S este preinstalat pe acest laptop. Puteți adăuga aplicații și programe Windows din Magazinul Windows care sunt compatibile cu această versiune de Windows. Este disponibil un comutator unidirecțional din modul S.

Reduceți 200 USD și plătiți doar 699,99 USD pentru acest laptop SSD Surface Go de 256 GB în trei culori diferite. Este disponibil și în SS de 128 GB.

Ecran tactil Microsoft Surface Go Laptoo

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  −  2  =  one