Risparmia $ 26 su uno smartwatch FirYawee per Android e iOS

Economisiți 26 USD pe un ceas inteligent FirYawee pentru Android și iOS

⌛ Reading Time: 2 minutes

Afară se încălzește, ceea ce înseamnă că este timpul să ne formăm și să ne pregătim pentru plajă sau lângă piscină. Un ceas inteligent vă va ajuta să faceți toate acestea și, dacă este rezistent la apă, la fel FirYawee Smartwatch pentru Android și iOS, înseamnă că îl poți purta în timp ce te bucuri de acele activități. Acesta vă va urmări activitatea zilnică, vă va urmări ritmul cardiac și vă va monitoriza somnul – toate acestea pentru doar 34 USD.

Ceasul inteligent are un ecran tactil complet de 1,4 ″ și un ecran clar TFT-LCD. Sticla 2.5D adaugă rezistență la zgârieturi. Cipul Bluetooth de consum redus este compatibil cu Bluetooth 5.0 și are o scalabilitate puternică. Încărcați ceasul inteligent pentru doar 2,5 ore și bucurați-vă de o utilizare regulată timp de șapte zile și în regim de așteptare timp de 35 de zile. Aplicația Da Fit este compatibilă cu Android 4.0 și versiuni ulterioare, iOS 8.0 și versiuni ulterioare și Bluetooth 4.0 și versiuni ulterioare. Poate fi utilizat numai cu smartphone-uri și nu este compatibil cu tablete sau laptopuri.

Activitățile dvs. zilnice vor fi înregistrate în detaliu pe SmartWatch-ul FirYawee. Acesta va include pași, distanță, calorii arse, kilometraj, durata antrenamentului, ritmul cardiac, valori ale somnului și multe altele. Acesta va ține evidența indiferent de sportul pe care îl practicați, fie că este vorba de alergare, mers pe jos, drumeții, ciclism, alpinism, yoga etc. Exercițiile de respirație abdominală sunt potrivite în special pentru cei care fac yoga și Pilates.

Ceasul inteligent poate fi utilizat și ca monitor în timp real al ritmului cardiac și vă poate înregistra cu exactitate calitatea somnului, trimițându-vă memento-uri pentru a vă asigura că practicați obiceiuri bune de somn. Primiți și citiți mesaje SMS și notificări SNS de pe Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram, Facebook Messenger, LinkedIn și multe altele, reducând șansele de a pierde un apel sau un mesaj.

Reduceți 26 USD din prețul acestui ceas inteligent pentru bărbați și femei și plătiți doar 33,99 USD. Obțineți-l într-una din cele nouă culori.

FirYawee Smartwatch pentru Android și iOS

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.