Economisiți 269 USD la un monitor portabil INNOCN PU15-PRE

Economisiți 269 USD la un monitor portabil INNOCN PU15-PRE
⏱️ 2 min read

De multe ori, în timpul călătoriei, trebuie să așteptăm până ne întoarcem acasă pentru a împărtăși toate fotografiile grozave pe care le-am făcut, deoarece nu există nicio modalitate de a face mai mult decât editarea de bază departe de casă. Cu toate acestea, dacă obțineți Monitor portabil INNOCN PU15-PRE, veți avea mijloacele necesare pentru a face editarea în timp ce sunteți în mișcare.

Acest ecran mobil are o tehnologie de pixeli care oferă o acuratețe și un contrast deosebit de culoare, precum și o gamă aparent nelimitată de culori. 4K adaugă negru intens, culori bogate și calitate realistă a imaginii. Funcționează cu camere, PC-uri, smartphone-uri, Switch, Xbox și PlayStation.

Monitorul portabil INNOCN PU15-PRE pare mai mult decât un simplu ecran portabil cu o conexiune USB-C și o baterie încorporată de 5000 mAh care vă permite să lucrați sau să vă jucați patru ore. Are puțin peste 1/4 inch grosime și este ultra-ușoară la două kilograme.

Ca monitor cu ecran tactil, puteți atinge, glisați și ciupiți pentru a mări, oferindu-i confortul unei tablete sau unui laptop 2-în-1. Ca monitor plug-and-play, nu este nevoie să instalați drivere. Puteți aștepta să îl conectați până în momentul în care aveți nevoie de el prin USB-C sau mini HDMI.

Decupați cuponul Amazon de 40 USD și utilizați codul cuponului INCMT15RE pentru a obține o reducere suplimentară de 120 USD la prețul deja redus pentru a obține monitorul pentru doar 510,99 USD.

Monitor portabil INNOCN PU15-PRE

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast