Economisiți 281 USD la un aspirator robot Shark cu bază auto-golită XL

Economisiți 281 USD la un aspirator robot Shark cu bază auto-golită XL

⌛ Reading Time: 2 minutes

Proprietarii de animale de companie știu cât de dificil este să țină pasul cu curățarea, mai ales când vine vorba de părul animalelor de companie. Se înglobează în covoare și poate duce la bile mari de blană care plutesc pe podelele din lemn de esență tare și gresie. O soluție excelentă este a Aspirator robot Shark cu bază auto-golită XL. Dispune de o perie cu autocurățare și navigare avansată, funcționează cu Alexa și este perfect pentru părul de animale.

Baza fără sac, cu golire automată, va păstra până la 30 de zile de murdărie și păr de animale. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aspirarea timp de până la o lună dacă îl setați pe un cronometru. Dacă aspiratorul nu poate face în jurul zonei totale de curățare cu o singură încărcare, se va întoarce la bază, se va reîncărca, apoi se va întoarce de unde a rămas.

Aspiratorul robot Shark cu bază auto-golită are putere de curățare în profunzime pentru a gestiona atât resturile mari, cât și mici și pentru a obține tot părul de animale de companie care este încorporat în covoare. Peria cu autocurățare va îndepărta părul de companie și uman pe măsură ce se curăță, eliminând învelișul de păr.

Aspiratorul vă va mapa întreaga casă, permițându-vă să programați aspiratorul pentru a vă curăța întreaga casă sau doar să curățați anumite camere sau zone cu aplicația SharkClean. Faceți același lucru cu Amazon Alexa și asistenții vocali Google Assistant. Aspiratorul se mișcă metodic în rândul cu rând acasă în timp ce curăță, lăsând niciun colț neatins.

Reduceți 281 USD din prețul acestui aspirator Shark și plătiți doar 318,99 USD.

Aspirator robot Shark cu bază auto-golită XL

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.