Economisiți 30% la căștile Tronsmart Apollo Air +

Economisiți 30% la căștile Tronsmart Apollo Air +

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști cu toate cele mai recente caracteristici, nu căutați mai departe – aceasta este perechea pe care o căutați. The Tronsmart Apollo Air + căști dispun de anulare activă a zgomotului hibrid, decodare adaptivă AptX, detectare în ureche, încărcare duală și multe altele. Toate pentru sub 70 USD.

Aceste căști limitează și monitorizează 35 dB de zgomot ambiental care provine pentru a oferi sunet captivant indiferent de zgomotul din mediul dvs. Un driver de grafen personalizat este integrat cu transmisia audio adaptivă Qualcomm aptX pentru a vă oferi un sunet bogat detaliat, cu un bas plăcut și înalte, indiferent de volum. Anularea zgomotului cVc 8.0 va duce la clarificarea apelurilor cu o mare claritate prin intermediul a șase microfoane de reducere a zgomotului.

Căștile Tronsmart Apollo Air + vă vor oferi cinci ore de joc, carcasa de încărcare asigurând până la 20 de ore în total. O încărcare bidirecțională convenabilă permite încărcarea wireless, precum și încărcarea USB-C. Alegeți metoda care vi se potrivește cel mai bine.

Conectați-vă prin Bluetooth 5.2 și aduceți o conexiune solidă și robustă, care include avansat TrueWireless Stereo Plus. Rezistența la apă și praf IP45 face căștile perfecte pentru sport, indiferent de vreme. Controlul cu o singură atingere oferă o modalitate ușoară de a controla redarea, volumul, apelurile, piesele anterioare și următoare și asistentul vocal. Detecția intraauriculară se va întrerupe automat atunci când le scoateți din urechi.

Acționați rapid și puteți economisi 30% la această pereche de căști și puteți plăti doar 69,99 USD folosind codul H8POKWEL până la 21 august 2021.

Tronsmart Apollo Air + căști

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.