Economisiți 30 USD la o tastatură mecanică pentru jocuri Logitech G Pro

Economisiți 30 USD la o tastatură mecanică pentru jocuri Logitech G Pro
⏱️ 2 min read

Când ești serios în privința jocurilor tale, vrei instrumentele potrivite pentru muncă, în special o tastatură. The Tastatură mecanică pentru jocuri Logitech G Pro a fost construit de profesioniști, așa că știți că are tot ce aveți nevoie pentru jocuri, inclusiv portabilitate, un cablu Micro USB detașabil și 16,8 milioane de taste color LIGHTSYNC RGB iluminate din spate.

Tastatura a fost construită cu și pentru sportivii de sport, dar poate fi folosită și pentru performanță, viteză și precizie la nivel de competiție. Aveți apăsări solide și sigure de taste cu clicul sonor și tactil al comutatoarelor GX Blue Click.

Veți avea loc suficient pentru un mouse pe birou, datorită designului compact fără cheie. De asemenea, duce la multă portabilitate, astfel încât să îl porți cu tine, indiferent dacă ai sau nu norocul să concurezi în turnee.

LIGHTSYNC evidențiază tastele și vă permite să programați modele de iluminare statică. Cablul Micro USB cu un design cu trei capete este detașabil pentru a-l menține în siguranță atunci când călătoriți. Profită și de cele trei unghiuri ale tastaturii pentru a putea folosi tastatura confortabil.

Tastatura mecanică pentru jocuri Logitech G Pro vă permite să utilizați tastele F pentru a efectua acțiuni și comenzi cu ajutorul software-ului G HUB de la Logitech. Rețineți, totuși, că macrocomenzile de la tastatură nu sunt permise în turnee.

Luați 30 USD de la această tastatură pentru jocuri și plătiți doar 99,99 USD. Obțineți-l și în edițiile K/DA, Shroud sau Legends și cu un mouse G Pro, G502 Hero sau G502 Lightspeed.

Tastatură mecanică pentru jocuri Logitech G Pro

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...