Sparen Sie 30 US-Dollar bei einer Amazon Kindle Kids Edition

Economisiți 30 USD pe Amazon Kindle Kids Edition

Un cititor de cărți electronice este o modalitate excelentă de a îmbunătăți învățarea la distanță a copilului dumneavoastră. Acum, că se confruntă cu perioade lungi de învățare acasă fără acces la o bibliotecă, oferiți-le o bibliotecă electronică concepută pentru copii. Ia un Amazon Kindle Kids Edition cu alegerea dvs. de coperte distractive și lăsați copilul să experimenteze bucuria de a citi.

Achiziționarea acestui e-reader pentru copii vă oferă un Kindle gen 10, un an Amazon Kids + (FreeTime Unlimited), o copertă pentru copii și o garanție de doi ani fără griji, o valoare de până la 219 USD.

Kindle în sine are un ecran alb-negru fără orbire, cu o durată de viață a bateriei de câteva săptămâni. Este orientat spre citirea cărților, făcându-l diferit de o tabletă. Nu există jocuri, reclame sau videoclipuri, așa că copilul tău va fi cuprins fără distracții. Poate fi asociat cu căști Bluetooth sau cu un difuzor pentru a asculta cărți audio pe Audible.

Seria completă Harry Potter și prima carte din alte serii populare, cum ar fi Artemis Fowl, sunt incluse în Amazon Kindle Kids Edition cu abonamentul de un an Amazon Kids +. Abonamentul se va reînnoi la 2,99 USD / lună plus taxe după primul an. Părinții pot cumpăra mai multe titluri din Magazinul pentru copii, la fel cum și-ar face propriile cărți.

Luați 30 USD din acest Kindle pentru copii și plătiți doar 79,99 USD.

Amazon Kindle Kids Edition

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  +  seventy seven  =  eighty seven