Sparen Sie $30 bei einem Poner Saund Mini-Projektor mit Projektionsleinwand

Economisiți 30 USD pe un mini proiector Poner Saund cu ecran de proiecție

⌛ Reading Time: 2 minutes

Cinematograful local este o rasă pe moarte, iar lanțurile de cinematografe par să urmeze. De ce să ieși să urmărești un film bun când îl poți transmite direct în casa ta? Dacă doriți să experimentați fluxul pe o scară mai mare, luați în considerare achiziționarea unui Mini proiector Poner Saund cu ecran de proiecție. Acest mic proiector este puternic cu Wi-Fi și un display 5500 Lux 210 ″ și este compatibil cu telefonul, laptopul, cardul de memorie etc.

Acest proiector video GP 16 se conectează fără fir atât cu iOS cât și cu Android pentru a reflecta filme, aplicații, jocuri, fotografii și televizorul tău preferat. Are o rezoluție nativă de 1280 x 720P, cu 1920 x 1080P acceptat, de asemenea. Veți obține imagini vii cu 5500 lumeni, un contrast ridicat 5500: 1 și un raport de aspect 16: 9/4: 3. Cu o distanță de proiecție între 5 și 15 picioare, zona de vizionare poate fi de 40 “până la 210”, deși este recomandată o distanță de 6,5 picioare.

Mini-proiectorul Poner Saund cu ecran de proiecție este portabil la doar 7,87 “x 5,9” x 2,95 “, cântărind doar 2,5 lire sterline. Un difuzor încorporat va oferi un sunet clar, indiferent de locul în care vă aflați și dacă vizionați un film, jucați un joc, etc.

Există multe porturi pe proiector, inclusiv HDMI, USB, AV și o mufă pentru căști. Cu toate aceste porturi, puteți conecta un laptop, DVD player, difuzor, disc USB, PlayStation, căști etc. Include propriul difuzor stereo pentru a adăuga senzația de a fi într-un teatru.

Proiectorul este livrat cu ecran de proiecție, cablu de alimentare, cablu HDMI, cablu AV 3-în-1, telecomandă și capacul obiectivului proiectorului.

Reduceți 30 USD din prețul acestui proiector și ecran și plătiți doar 69,99 USD.

Mini proiector Poner Saund cu ecran de proiecție

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.