Economisiți 32 USD pe un Dashcam IIwey cu Night Vision

Economisiți 32 USD pe un Dashcam IIwey cu Night Vision
⏱️ 2 min read

Este o nebunie pe drum uneori între accidente, furie rutieră etc. Vrei să ai o modalitate de a te proteja pe tine și pe vehiculul tău. De aceea un iiwey Dashcam poate veni la îndemână. Are camere în partea din față, din spate și din interiorul vehiculului dvs. pentru a înregistra imagini pe un card SD.

Trei camere separate de pe camera de bord înregistrează toate acțiunile în fața și în spatele vehiculului și în interiorul vehiculului. Cele două camere externe înregistrează în format Full HD 1920 x 1080P, 30 fps. Se pot extinde la fel de larg ca șase benzi și sunt atât de detaliate încât pot capta un număr de înmatriculare. Camera interioară captează 1280 x 720P. Aplicațiile sunt numeroase.

Veți putea capta ceea ce se întâmplă și noaptea, cum ar fi când vehiculul dvs. este parcat. Diafragma F1.8 și senzorul Sony oferă imagini clare de noapte. Camera interioară are un LED cu infraroșu pentru a afișa o imagine alb-negru, chiar și fără lumină. Camerele sunt declanșate de un senzor G și vor bloca automat videoclipul capturat dacă are loc o coliziune sau un accident sau dacă este căutat vehiculul dumneavoastră. Puteți alege să blocați materialele manual, de asemenea, dacă este necesar pentru dovezi. Camerele înregistrează continuu, înlocuind videoclipurile mai vechi deblocate.

Iwey Dashcam este livrat cu un card SD de 32 GB pentru a stoca înregistrările. Douăsprezece luni de serviciu sunt oferite cu o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor.

Luați 32 USD din prețul acestei camere de bord și plătiți doar 67,99 USD.

iiwey Dashcam

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...