Economize $ 35 em uma câmera de segurança TourAlle Outdoor

Economisiți 35 USD pe o cameră de securitate în aer liber TourAlle

Indiferent dacă petreceți mai mult timp decât de obicei acasă sau sunteți plecat pentru perioade de timp în fiecare zi, este o idee bună să țineți cont de exteriorul casei. Fii cu ochii pe intruși, fii atent la livrări, vezi cine îți sună la ușă etc. Luați în considerare cumpărarea unui Cameră de securitate în aer liber TourAlle să se ocupe de toate acestea.

Camera are o rezoluție înaltă de 1920 x 1080P și are un obiectiv avansat cu unghi larg și o rotație de 320 ° orizontală și 90 ° verticală, împreună cu o calitate a imaginii limpede. Are detecție de mișcare și vă va trimite o alertă pe telefonul smartphone într-o secundă. Audio bidirecțional vă permite să vorbiți cu vizitatorii (sau cu intrușii!) La ușa dvs.

Echipată cu patru LED-uri albe, camera de securitate în aer liber TourAlle va oferi o imagine clară chiar și în întuneric complet, cu o viziune nocturnă cu o acoperire de 65 de picioare. Carcasa este construită puternic și are un grad de protecție impermeabil IP65. Este menit să reziste la orice vreme.

Un slot pentru card SD încorporat acceptă cardurile dvs. Micro SD de până la 128G pentru stocare locală, considerând că stocarea în cloud securizată criptată este o opțiune și pentru a vă asigura că stocarea dvs. de securitate rămâne privată.

Această cameră PTZ este compatibilă cu Wi-Fi de 2,4 GHz. Nu este alimentat de baterie și necesită o priză de perete. TourAlle este, de asemenea, compatibil cu Amazon Alexa. Acest lucru vă permite să vedeți videoclipuri live ale pragului sau a zonei curții pe care este focalizată camera prin comandă vocală cu un dispozitiv Echo Show.

Folosiți CODUL 2JZZT2ZM0S57 pentru a obține 35 USD din această cameră de securitate și a plăti doar 44,99 USD.

Cameră de securitate în aer liber TourAlle

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80  +    =  eighty six