Economisiți 40 USD pe un pachet de 4 Tile Mate și Amazon Echo Dot

Economize $ 40 em um Tile Mate 4-Pack e Amazon Echo Dot
⏱️ 2 min read

V-ați săturat să vă pierdeți cheile? Ce zici de portofelul și telefonul tău? Le puteți găsi pe toate cu trackere și asistentul vocal Alexa când primiți Tile Mate 4-Pack și Amazon Echo Dot. Cumpărați acest pachet acum și economisiți 33%.

Utilizați aceste patru trackere și aplicația mobilă însoțitoare pentru a vă găsi cheile, rucsacul, bagajele – chiar și câinele. Folosiți-le pentru a localiza obiectul pierdut sau pentru a suna la urmăritorul de plăci, astfel încât să puteți auzi unde se află când se află la 200 de picioare. Dacă nu se află în raza de acțiune Bluetooth, aplicația vă va arăta cea mai recentă locație a articolului. Rețeaua Tile vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți un obiect pierdut.

De asemenea, puteți utiliza Tile Mates în sens invers. Dacă îți pierzi telefonul, chiar dacă este pornit, poți folosi aplicația sau faianța pentru a-ți suna telefonul. Nu va trebui să vă întrebați unde au ajuns cheile, dacă sunt în buzunarul hainei, în mașină sau dacă le-ați lăsat în altă cameră. Abonați-vă la Premium sau Premium Protect pentru funcții de detectare mai proactive și servicii îmbunătățite.

Plăcile funcționează și cu Amazon Alexa. Puteți să o întrebați pe Alexa unde vă sunt cheile sau portofelul. Nu vă faceți griji dacă nu aveți un dispozitiv Alexa. Când cumpărați Tile Mate 4-Pack, primiți și un Amazon Echo Dot. Cel mai popular difuzor inteligent de la Amazon este suficient de compact pentru a se potrivi în spații mici din casă, birou și chiar camper, aproape oriunde doriți să auziți muzică cu voci clare și bas echilibrat.

Economisiți 39,99 USD la acest pachet Tile Mates și Echo Dot și plătiți doar 79,99 USD.

Tile Mate 4-Pack și Amazon Echo Dot

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x