Economisiți 44 USD la o imprimantă de etichete de livrare termică iDPRT

Economisiți 44 USD la o imprimantă de etichete de livrare termică iDPRT
⏱️ 2 min read

Dacă aveți o afacere la domiciliu care vă solicită să vă expediați adesea produsele prin Shopify, eBay, Amazon, Etsy etc., este posibil să vă luptați pentru a găsi o soluție pentru imprimarea etichetelor de expediere. The Imprimantă de etichete pentru expediere termică iDPRT SP410 este soluția dvs. unică. Puteți imprima rapid și ușor etichetele de expediere din mai multe sisteme și le puteți obține acum cu 44 USD reducere!

Tehnologia de imprimare de mare viteză de 5,9 ″ / s poate imprima 72 de etichete de 4 ″ x 6 ″ pe minut pentru a vă ajuta cu afacerea dvs. la domiciliu. Poate imprima etichete de la 2 ″ la 4,25 ″ cu 1 ″ până la 11,81 ″ pentru UPS, USPS, eBay, Amazon, Shopify și multe altele. Această imprimantă durabilă poate imprima până la 160.000 de etichete fără toner sau cerneală, făcându-l economic, fiind în același timp stabil și ușor de utilizat.

Funcția de returnare inteligentă a hârtiei de pe imprimanta de etichete de livrare termică iDPRT poate regla automat poziția, economisind timp. Adaptorul încorporat vă scutește de a avea încă un încărcător agățat și face mai ușor de depozitat.

Imprimanta de etichete este compatibilă cu sistemele Windows, Mac și Linux, necesitând o descărcare a driverului înainte de a începe. Software-ul gratuit de editare a etichetelor Barman este furnizat pentru a vă ajuta la imprimarea etichetelor de expediere. Atât etichetele tip stivă, cât și cele tip rulou sunt acceptate în diferite dimensiuni.

Reduceți 30 USD reducând cuponul Amazon, apoi economisiți încă 10% cu codul GSG3CT8H și plătiți doar 95,99 USD pentru această imprimantă. Oferă bun până la 31 octombrie 2021.

Imprimantă de etichete pentru expediere termică iDPRT SP410

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...