Economisiți 500 USD la un televizor inteligent Roku 4K TCL 75″ seria 5

Economisiți 500 USD la un televizor inteligent Roku 4K TCL 75″ seria 5

⌛ Reading Time: 2 minutes

Imaginați-vă că vizionați toate divertismentul preferat de vacanță pe un ecran mare. Nu este nevoie să așteptați Vinerea Neagră – puteți ridica Televizor inteligent Roku TCL 75″, seria 5, 4K acum. Obțineți modelul 2021 cu o reducere de 500 USD.

Acest televizor inteligent 4k Ultra HD are o claritate a imaginii combinată cu contrastul, culoarea și detaliile unui interval dinamic ridicat Dolby Vision, făcând imaginile și videoclipurile reale. Tehnologia QLED Quantum dot oferă mai multă luminozitate și un volum de culoare mai larg.

Sistemul de operare Roku de pe televizorul inteligent Roku TCL 5-Series 4K vă va oferi acces fără probleme la cablul, playerul Blu-ray, consola de jocuri și alte dispozitive fără a fi nevoie să schimbați intrările sau să treceți prin meniuri complicate.

Veți avea acces la mii de canale de streaming pe o interfață intuitivă. Ajungeți la ei prin aplicația mobilă Roku cu control vocal pentru zilele în care doriți să vă relaxați. Alternativ, utilizați-l cu Google Assistant sau Alexa.

Când este detectată o consolă de jocuri compatibilă, modul joc va fi activat automat, oferind acțiune lină, latență scăzută și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri.

Reduceți cu 500,99 USD din prețul televizorului inteligent de 75 de inchi și plătiți doar 999 USD. Ca alternativă, obțineți-l în dimensiuni de 50, 55 și 65 de inchi și cu o bară de sunet pentru a îmbunătăți și mai mult experiența.

Televizor inteligent Roku TCL 75″, seria 5, 4K

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.