Economisiți 550 USD pe un laptop Dell XPS de 17 ″

Economisiți 550 USD pe un laptop Dell XPS de 17 ″

⌛ Reading Time: 2 minutes

Sigur, te-ai mulțumit cu orice computer ai putea găsi atunci când ai început să lucrezi de acasă, dar mai mult de un an mai târziu, îți dai seama că vei lucra de la distanță mai mult decât ai planificat și ai nevoie de ceva mai permanent. Gandeste-te la asta Laptop Dell XPS 17 ″ cu Windows 10 Home. Puteți ridica acest model 2020 cu o reducere de 550 USD.

Veți obține calibrul unei mașini desktop pe acest laptop, având în vedere performanța sa cu procesoare Intel Core de a 10-a generație. GPU-ul GeForce va oferi o grafică revoluționară și vă va îmbunătăți munca în aplicațiile dvs. creative. Include, de asemenea, memorie DDR4-2933MHz de 32 GB și o unitate SSD PCIe NVMe M.2 de 1 TB. Toate acestea se află într-un corp surprinzător de subțire, incluzând grafică discretă, cu ventilatoare de ieșire opuse duale, care vor crește fluxul de aer.

Vă veți bucura de grafica NVIDIA RTX 2060 de pe ecranul de 17 ″ UHD + 3840 x 2400 InfinityEdge tactil antireflexiv de 500 de nituri. Conținutul dvs. în flux și apelurile Zoom vor arăta mai bine ca niciodată. Laptopul Dell XPS are un raport ecran-corp de 93,7 la sută și, în ciuda ecranului de 17 inci, laptopul este de fapt mai mic decât 48 la sută din laptopurile de 15 ″ de pe piață.

Împreună cu Windows 10 Home, laptopul are și toate instrumentele creative de care ai putea avea nevoie. Intrați în profunzime în munca dvs. atunci când ascultați experiența sunetului surround 3D dintr-un design cu patru difuzoare cu audio Waves Nx. Lucrați cu toate perifericele preferate cu patru porturi Thunderbolt 3, un cititor de card SD de dimensiuni complete, mufă combinată pentru căști / microfon de 3,5 mm și un slot de blocare în formă de pană. Un adaptor USB-C la USB-A este livrat împreună cu acesta.

Luați 550 $ din prețul acestui laptop și plătiți doar 2.749,98 USD.

Laptop Dell XPS 17 ″ cu Windows 10 Home

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.