Economize $ 58 em um smartphone DOOGEE S96 Pro desbloqueado e robusto

Economisiți 58 USD pe un smartphone robust deblocat DOOGEE S96 Pro

⌛ Reading Time: 2 minutes

Mulți dintre noi ne păstrăm smartphone-urile cu noi în orice moment, dar nu le aducem întotdeauna în condiții ideale. Acest lucru face ca mulți oameni să primească o carcasă mai robustă pentru telefoanele lor. Dar de ce să nu obții doar un telefon robust? Încercați un Smartphone robust DOOGEE S96 Pro deblocat care va rezista elementelor și este echipat cu o cameră de vizionare nocturnă de 20MP.

Smartphone-ul este clasificat IP68, rămânând funcțional chiar și atunci când este umed sau într-un mediu cu praf. Va rezista să fie scufundat în apă la 1,5 m adâncime timp de până la 30 de minute, până la 24 de ore în 1 m adâncime de beton și poate rezista la temperatura de la -67 ° F la 158 ° F. Poate chiar să ia telefoane și video sub apă.

Smartphone-ul DOOGEE S96 Pro are o cameră ultra-clară de 48MP și o cameră de vizionare de noapte de 20MP. Cu cele patru lumini infraroșii și cele patru lumini LED, poate face fotografii chiar și în întuneric total, până la 21 de metri distanță. Camera frontală de 16MP va îmbunătăți caracteristicile faciale. Joacă jocuri cu un controler tactil cu mai multe puncte (10 degete).

Telefonul include MTK Helio G90 Octa-Core, 8 GB RAM, 128 GB ROM și Android 10. Stocarea poate fi extinsă până la 256 GB. Bateria mare de 6350 mAh se reîncarcă cu o încărcare rapidă de 24 W și un încărcător wireless de 10 W și durează până la două zile. Poate funcționa cu GSM, WCDMA și LTE cu T-Mobile, Metro PCS, unele AT&T și altele. Nu acceptă rețele Cricket sau CDMA, cum ar fi Verizon, Sprint și Boost Mobile.

Reduceți 58,50 USD din prețul acestui smartphone și plătiți doar 331,49 USD.

Smartphone robust DOOGEE S96 Pro deblocat

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.