Economisiți 61 USD pe un smartwatch Garmin Forerunner 245 Music Running

Risparmia $ 61 su uno smartwatch Garmin Forerunner 245 Music Running
⏱️ 2 min read

Avem avantajul, cu tehnologia actuală, de a obține dispozitive care să răspundă nevoilor noastre. Dacă sunteți un alergător căruia îi place să asculte melodiile preferate în timp ce accesați melodia, vă va plăcea Garmin Forerunner 245 Music Running Smartwatch. Puteți adăuga muzica dvs. preferată în flux și puteți primi dinamici avansate de alergare pentru antrenament.

Sincronizați ceasul inteligent cu diverse servicii de streaming muzical, inclusiv Spotify și Deezer. Sincronizați listele de redare preferate pentru ascultare fără anunțuri și stocați până la 500 de melodii pe dispozitiv. Transferați muzică de pe computer și ascultați prin căști prin Bluetooth.

Garmin Forerunner 245 Music Running Smartwatch vă va permite să luați decizii de antrenament mai inteligente pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru următoarea cursă. Urmăriți-vă VO2 max și ștergeți-vă preocupările legate de căldură și altitudine, deoarece ceasul va înțelege impactul asupra performanței dvs. Istoricul exercițiilor și indicatorii de performanță sunt evaluați pentru a vedea dacă vă antrenați productiv. Obțineți feedback de la antrenamentul dvs. aerob și anaerob.

Creați antrenamente personalizate cu instrumentele disponibile în comunitatea online de fitness Garmin Connect sau descărcați antrenamente gratuite. Alternativ, încercați Garmin Coach pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele înainte de următoarea cursă. Antrenorii experți pot oferi planuri de formare gratuite care se vor adapta la tine și la obiectivele tale. De asemenea, adăugați profiluri de activitate pentru ciclism, înot și canotaj, precum și antrenamente pe un eliptic sau pe trepte.

Luați 61,04 USD din prețul acestui ceas inteligent GPS în negru și plătiți doar 288,95 USD. De asemenea, obțineți-l în alb pentru 289,98 USD și Aqua pentru 299,99 USD. Este, de asemenea, disponibil cu un monitor de ritm cardiac, HRM sau pod dinamic de rulare și cu sau fără muzică în culori și prețuri asortate.

Garmin Forerunner 245 Music Running Smartwatch

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast