Risparmia $ 64 su uno smartphone Ulefone Note 9P sbloccato

Economisiți 64 USD pe un smartphone Ulefone Note 9P deblocat

⌛ Reading Time: 2 minutes

Nu trebuie să vă țineți de marile nume de marcă pentru a obține un smartphone bun și, de asemenea, nu trebuie să cheltuiți sute de dolari. Puteți obține acest lucru Smartphone Ulefone Note 9P deblocat preîncărcat cu Android 10, cu dublă SIM și un sistem de camere triple spate pentru mai puțin de 140 USD.

Smartphone-ul are o cameră triplă de 16MP care include un obiectiv primar de 16MP, un obiectiv macro de 5MP și un obiectiv secundar de 2MP. Obiectivul principal va surprinde fiecare detaliu minut, oferind fotografii clare și clare, în timp ce HDR vă va ajuta fotografiile să arate profesionist. O cameră frontală Sony de 8MP are înfrumusețare AI, anti-shake și deblocare a feței.

Ecranul ultra-mare de 6,52 ″ pe smartphone-ul Ulefone Note 9P vă va scufunda în imagini, indiferent dacă sunteți din urmă cu YouTube, jucați jocuri sau navigați pe web. Afișajul din sticlă curbată 2.5D este moale și neted la atingere.

Un procesor octa-core vă va ajuta și cu o experiență de vizualizare lină. Memoria RAM de 4 GB, ROM de 64 GB și un slot de expansiune pentru card TF de 256 GB vă vor permite să utilizați mai multe aplicații în același timp, salvând în același timp toate imaginile, muzica preferată etc. O baterie de 4500 mAh vă permite să redați filme, să discutați și să transmiteți în flux divertismentul preferat ore întregi. Încărcarea inversă OTG vă permite să încărcați alte dispozitive atunci când aveți cu adevărat nevoie.

Luați 64 USD de pe acest smartphone deblocat și plătiți doar 135,99 USD.

Smartphone Ulefone Note 9P deblocat

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.