Economisiți 70 USD la căștile wireless Sennheiser CX 400BT True

Economisiți 70 USD la căștile wireless Sennheiser CX 400BT True

⌛ Reading Time: 2 minutes

A merge cu un nume diferit de unul dintre principalii jucători din joc nu înseamnă neapărat că primești mai puțină calitate atunci când vine vorba de căști. Căști Sennheiser CX 400BT True Wireless au prețuri de nivel mediu și au anulare a zgomotului, comenzi tactile personalizabile și un egalizator audio încorporat.

Sennheiser consideră că calitatea este principala sa prioritate. Căștile au un driver dinamic de 7 mm și o gamă largă de suport pentru codec Bluetooth, inclusiv AAC, aptX, SBC și anularea pasivă a zgomotului. Veți obține o calitate a sunetului fantastică, indiferent de dispozitivul mobil cu care le asociați și de împrejurimile dvs.

În timp ce Sennheiser ar putea să nu fie o marcă importantă, compania își face apel la zeci de ani de experiență în aducerea la masă a căștilor fără fir True CX 400BT. Personalizați-le în funcție de nevoile dvs. Comenzile pentru muzică, apeluri și asistent vocal sunt complet adaptabile, iar egalizatorul audio încorporat se va adapta preferințelor dumneavoastră. Aplicația Smart Control permite aceste modificări atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Căștile au o durată lungă de viață a bateriei de până la 20 de ore la o singură încărcare și vor rămâne confortabile și sigure cu designul ergonomic și cele patru dimensiuni ale adaptorului pentru urechi. De asemenea, sunt incluse în pachet carcasa de încărcare și un cablu de încărcare USB-C.

Luați 69,97 USD din prețul acestor căști în alb sau negru și plătiți doar 129,98 USD.

Căști Sennheiser CX 400BT True Wireless

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.