Economisiți 71 USD pe un sistem de camere de securitate wireless Eufy

Economisiți 71 USD pe un sistem de camere de securitate wireless Eufy

⌛ Reading Time: 2 minutes

Este ușor să vezi lucrurile din casa ta ca neprețuite, de la familia ta, la animalele de companie, la lucrurile tale, până la casa ta. Din acest motiv, este bine să îl supraveghem. Nu mai trebuie să fii acasă pentru a face asta, deoarece poți să te îmbraci cu un Eufy Wireless Home Security Camera System. Veți putea vedea pe oricine în jurul casei dvs., zi sau noapte, indiferent dacă sunteți acasă sau departe.

Există trei moduri simple de a instala sistemul camerei: înșurubați-l pe suportul exterior cu care este livrat, lipiți-l pe suportul magnetic cu care este livrat sau lipiți-l pe orice suprafață metalică. Camera este rezistentă la intemperii IP65 și are un obiectiv cu unghi larg de 140 °, deschizându-vă opțiunile unde să o amplasați. Este 100% fără fir și este proiectat să dureze 365 de zile sau trei ani în modul Standby înainte de a fi nevoie să îl reîncărcați.

Sistemul de camere de securitate wireless Eufy Wireless și tehnologia sa de viziune pe timp de noapte asigură supraveghere Full HD cu rezoluție 1080p. Imaginile dvs. video vor înregistra cu o calitate clară, indiferent dacă este zi sau noapte. Cardul micro SD inclus de 16 GB va stoca până la un an de înregistrări video, pe baza a 30 de secunde de înregistrare de 10 ori pe zi per cameră. Alternativ, puteți încărca și filmările în cloud.

Nu există taxe lunare de plătit și puteți transmite în flux imagini de pe camera dvs. în timp real, fie pe iOS, fie pe Android. Sistemul funcționează și cu Amazon Alexa.

Nu trebuie să oferiți prea multe, deoarece sistemul este livrat cu două eufyCam E, stație HomeBase (regiunea A), două suporturi magnetice interioare, două suporturi exterioare sigure, card micro SD de 16 GB, cablu Ethernet, cablu de încărcare micro USB, alimentare CA adaptor, autocolant de avertizare și manualul proprietarului.

Reduceți 71 USD din prețul acestui sistem de camere și plătiți doar 208,99 USD.

Eufy Wireless Home Security Camera System

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *