Economisiți 75 USD la ochelarii audio Smart Echo Frames

Economisiți 75 USD la ochelarii audio Smart Echo Frames

⌛ Reading Time: 2 minutes

Amazon a reușit să pună tehnologia difuzoarelor Echo în aproape orice – de la difuzoare la termostate. Au adăugat, de asemenea, tehnologia la Ochelari inteligenti audio Echo Frames (a doua generație). Le puteți obține acum ca o ofertă timpurie Amazon Prime Day și vă puteți bucura de un mod unic de a vă asculta muzica, cărțile audio și apelurile telefonice.

Acești ochelari inteligenți sunt pregătiți pentru prescripție medicală, oferind în același timp același acces hands-free la Alexa ca și alte produse Echo. Sunt ușoare și includ balamale flexibile și vârfuri reglabile ale tâmplelor, fiind în același timp rezistente la stropire IPX4. Sunetul este direcționat către urechi printr-un sunet deschis. Puteți regla volumul astfel încât să auziți numai dvs., blocând și celelalte sunete din jurul vostru.

Prin intermediul ochelarilor dvs. Echo Frames Smart Audio, puteți reda muzică, cărți audio sau știri, puteți efectua și trimite apeluri și anunțuri, puteți controla dispozitivele inteligente de acasă și puteți asculta mementourile și alarmele. De asemenea, puteți asculta audio de pe telefonul dvs. smartphone și chiar puteți obține acces la alți asistenți vocali: Asistent Google și Siri.

Durata de viață a bateriei în ochelarii inteligenți va oferi mai mult de două ore de convorbire, interacțiuni cu Alexa și redare media într-o zi de 14 ore. Alternativ, puteți obține până la patru ore de redare non-stop la o încărcare completă. Microfoanele sunt proiectate să răspundă doar vocii dvs. și pot fi oprite complet apăsând de două ori un buton.

Luați 75 USD din prețul acestor ochelari inteligenți, fie Classic Black, Horizon Blue sau Modern Tortoise, și plătiți doar 174,99 USD.

Ochelari audio inteligenti cu rame Echo (a doua generație)

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.