Economisiți 80 USD la căștile Bose QuietComfort cu anulare a zgomotului

Economisiți 80 USD la căștile Bose QuietComfort cu anulare a zgomotului

⌛ Reading Time: 2 minutes

Puteți obține sunetul Bose mult căutat de la căști. În timp ce odată trebuia să iei o pereche scumpă de căști supraear sau un difuzor pentru acel sunet, acum îl poți obține cu Căști Bose QuietComfort cu anulare a zgomotului și puteți obține această ofertă de Vinerea Neagră devreme chiar acum.

Aceste căști au caracteristica foarte populară de anulare a zgomotului, precum și un mod Premiu care vă permite să auzi în continuare și să ține pasul cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Arhitectura acustică a căștilor vă permite să ascultați muzica, podcasturile, videoclipurile și jocurile cu un sunet clar și echilibrat, datorită EQ-ului activ optimizat pentru volum.

Căștile Bose QuietComfort cu anulare a zgomotului se ocupă de ambele părți ale numelui lor. În timp ce anularea zgomotului se ocupă de partea silențioasă, vârfurile pentru urechi StayHear Max abordează confortul. Trei dimensiuni sunt incluse în vârfurile de urechi din silicon pentru a vă asigura că obțineți o potrivire sigură. Sunt, de asemenea, clasificate IPx4 pentru a rezista la transpirație, apă și unele condiții meteorologice urâte.

Comenzile tactile de pe căști sunt la fel de ușoare precum atingerea, glisarea sau apăsarea. Este tot ce este nevoie pentru a controla anularea zgomotului, pauză, redare și volum. Atingeți și mențineți-le apăsat pentru a reveni imediat la ultima dvs. sesiune Spotify cu redarea Spotify Tap. Microfoanele minuscule care resping zgomotul se vor concentra asupra vocii tale și vor filtra alte zgomote care distrag atenția.

Veți beneficia de până la 18 ore dintr-o dată cu căștile. Acestea vor oferi șase ore direct, cu carcasa de încărcare adăugând încă 12 ore. Carcasa și căștile se vor reîncărca prin USB-C sau un suport de încărcare wireless Qi.

Reduceți cu 80 USD de la prețul acestor căști în culorile Triple Black, Stone Blue, Soapstone sau Sandstone și plătiți doar 199 USD.

Căști Bose QuietComfort cu anulare a zgomotului

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.