Economisiți 86 USD pe un monitor cu oglindă retrovizoare Pyle Dash Cam

Economisiți 86 USD pe un monitor cu oglindă retrovizoare Pyle Dash Cam
⏱️ 2 min read

A avea o bună asigurare auto este doar o parte a unei soluții la accidentele auto. Aveți nevoie de dovezi pentru a aduce companiei dvs. de asigurări că un accident nu a fost vina dvs. A Monitor oglindă retrovizoare Pyle Dash Cam vă poate ajuta să rezolvați totul cu camerele sale multiple. Acest sistem vă va ajuta, de asemenea, să vă retrageți din acele puncte strânse.

Ansamblul oglinzii retrovizoare funcționează împreună cu o cameră de rezervă pentru monitor LCD de 7,4 ″. Ansamblul vă va ajuta în cazul unei coliziuni cu înregistrarea de salvare automată a senzorului G și microfonul încorporat. Este proiectat pentru a înlocui ansamblul oglinzii retrovizoare existente. Conducerea pe timp de noapte se va îmbunătăți cu rezoluția viziunii pe timp de noapte, care va străluci lumina în jurul mașinii.

Partea din spate a mașinii dvs. va fi protejată de o cameră frontală subțire, reglabilă, înclinată, reglabilă, care este rezistentă la apă IP-69. Motorul oglinzii cu linie de bord are camere duale de 656 x 492 pixeli, cu un senzor de imagine CMD color de 1/4 ″ și rezoluție de 420 linii TV. Ungeți-l până la 170º.

Ansamblul Pyle Dash Cam are înregistrare DVR de la cameră și cameră video care realizează fotografii și înregistrează videoclipuri cu rezoluție 1280 x 420 VGA. Înregistrările video pot fi salvate automat pe un card de memorie de 32 GB achiziționat separat.

Luați 86,32 USD din prețul acestui sistem de cameră cu bord și plătiți doar 110,67 USD.

Monitor oglindă retrovizoare Pyle Dash Cam

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...