Economisiți 90 USD la un ceas inteligent Samsung Galaxy Watch 4 și un încărcător wireless

Economisiți 90 USD la un ceas inteligent Samsung Galaxy Watch 4 și un încărcător wireless

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă v-ați decis să nu obțineți un Apple Watch, poate pentru că este puțin prea scump, poate doriți să alegeți o opțiune similară: Ceas inteligent Samsung Galaxy Watch 4 care este livrat cu un încărcător wireless. Conectând prin Bluetooth, este în mod normal cu aproximativ 100 USD mai ieftin decât Apple Watch, dar acum puteți economisi încă 89,99 USD.

Cu un singur încărcător wireless Duo, puteți încărca atât ceasul Galaxy, cât și un dispozitiv compatibil, cum ar fi un telefon sau un set de căști. Ambele dispozitive se pot încărca împreună peste noapte și pot fi gata pentru tine până a doua zi. Cu toate acestea, există un loc dedicat doar pentru încărcarea ceasului.

Ceasul tău inteligent Samsung Galaxy Watch 4 este biletul tău către o viață mai sănătoasă. De ce să aștepți să iei o rezoluție de Anul Nou pentru a începe să fii sănătos? O poți face acum setând obiective de sănătate pe ceas și obținând, de asemenea, măsurători și citiri.

Poate urmări șase activități de fitness populare, inclusiv alergarea, canotajul și înotul. Veți obține, de asemenea, tehnologie avansată de antrenament pentru alergare, care vă va urmări rezistența inimii și plămânilor. Urmăriți-vă și somnul cu ceasul. Îți va monitoriza somnul și nivelul SpO2, ceea ce duce la un somn mai bun, astfel încât să te trezești mai reîncărcat și gata pentru ziua ta.

Pe lângă beneficiile pentru sănătate, puteți considera și Galaxy Watch o extensie a telefonului dvs. Vă va permite să faceți multe dintre aceleași lucruri, cum ar fi vorbirea, transmiterea în flux și textul atunci când sunteți în deplasare. De asemenea, veți beneficia de comoditatea Google, inclusiv de unele dintre cele mai populare servicii și aplicații Google, cum ar fi Google Pay, Google Maps, Asistentul Google și YouTube Music.

Reduceți 89,99 USD de la prețul ceasului inteligent de 44 mm și al încărcătorului în culorile alese și plătiți doar 249,99 USD. Opțional, obțineți ceasul cu LTE sau în 40 mm. Puteți opta pentru a obține ceasul și fără încărcător, dar veți plăti același preț în orice caz, așa că, practic, primiți Wireless Charger Duo gratuit!

Ceas inteligent Samsung Galaxy Watch 4 și încărcător wireless Duo

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.