Economisiți 99 USD pe o centrală portabilă Bluetti AC200P

Economisiți 99 USD pe o centrală portabilă Bluetti AC200P

⌛ Reading Time: 2 minutes

Cu o centrală portabilă, nu veți avea nevoie niciodată de energie, fie că aveți o întrerupere a curentului, într-o excursie de camping sau căutați doar o modalitate suplimentară de a vă alimenta miriade de dispozitive, fie în interior, fie în exterior. Puteți începe acum și asigurați-vă că aveți puterea de care aveți nevoie pentru petrecerile în aer liber din această vară și orice altceva care poate apărea atunci când cumpărați Centrală portabilă Bluetti AC200P. Reducând 99 USD, beneficiați atât de consumul redus, cât și de cel mare.

Centrala are o putere de 2000Wh, echivalentul a 20 de centrale electrice mici. Veți beneficia de 540.540mAh atunci când încărcați din porturile USB-A și USB-C de alimentare, utilizând consumul redus de energie. Este suficientă putere pentru a vă menține încărcate smartphone-urile și tabletele pe parcursul unei călătorii de camping, adică dacă nu intenționați să încărcați un smartphone de peste 100 de ori. Chiar dacă încărcați până la patru telefoane, veți avea în continuare suficient pentru a vă menține telefoanele încărcate o săptămână.

Atunci când utilizați metodele de putere mai mare, există o capacitate de 135.135 mAh atunci când utilizați porturile de alimentare DC sau USB-C. Acest lucru este suficient pentru a alimenta majoritatea laptopurilor de aproximativ 19 ori. Puteți păstra un singur laptop încărcat mai mult de două săptămâni.

Chiar și în continuare, puteți alimenta sau încărca și alte dispozitive. Este posibil să încărcați sau să alimentați 17 dispozitive în același timp. Are patru porturi USB-A și un port de alimentare USB-C. În timp ce majoritatea băncilor de putere au o viteză de încărcare de 18W, 30W sau 45W, stația de alimentare portabilă Bluetti AC200P are o viteză de încărcare de 60W. Există chiar și două tampoane de încărcare fără fir în partea superioară a unității pentru încărcarea fără fir Qi. Adăugați la acestea două porturi DC 12V / 3.0A DC, un port auto 12V / 10A DC, o priză 12V / 25A DC și șase prize de curent alternativ.

Centrala este livrată cu un încărcător de curent alternativ și auto, dar poate fi încărcată și prin energie solară, deși nu este livrată cu panouri solare.

Reduceți 99 USD din prețul centralei cu codul cuponului AC200P99 și plătiți doar 1700 USD.

Centrală portabilă Bluetti AC200P

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.