Economisiți până la 53 USD pe o tabletă Android 10 Meberry

Economisiți până la 53 USD pe o tabletă Android 10 Meberry

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă îți place să folosești telefonul pentru a-ți face calculul, dar îți dorești să fie puțin mai mare, o tabletă ar fi o opțiune excelentă. The Tableta Meberry Android 10 are tot ce aveți nevoie, inclusiv o tastatură Bluetooth și un capac. Puteți ridica unul pentru doar 126,99 USD.

Tableta de 10 ″ are o memorie de operare de 4 GB și o memorie de stocare de 64 GB, extensibilă până la 128 GB. Dispune de un afișaj IPS de 1280 x 800 și o baterie de 8000 mAh care va dura până la șapte până la opt ore de redare video. Are camere de 5.0 și 8.0 MP, difuzoare stereo duale și suport pentru interfața de date de tip C cu transmisie rapidă.

Scopul lui Meberry este ca tu să poți folosi tableta oriunde. Se livrează cu certificare Android 10.0 și Google GMS și puteți descărca orice aplicație Android doriți. Procesorul octa-core are un timp de așteptare de 30 de zile pentru a economisi energie și poate rula mai multe fuctions în același timp. Bluetooth și portul USB-C vă permit să utilizați cu ușurință mouse-ul, precum și alte dispozitive.

Tableta Meberry Android 10 este livrată cu o carcasă două în unu, mouse wireless 2.4G, cablu USB-C la USB, film protector, stilou capacitiv, manual de instrucțiuni și încărcător standard.

Reduceți 53 USD și obțineți acest pachet de tablete în albastru la 126,99 USD sau luați 44 USD reducere și primiți-l în gri pentru 135,99 USD.

Tableta Meberry Android 10

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.