Economisiți spațiu și tăiați media cu VideoProc

Sparen Sie Platz und schneiden Sie Medien mit VideoProc
⏱️ 7 min read

Conversia și procesarea videoclipurilor este un subiect de ho-hum pentru majoritatea oamenilor, la fel ca la chestii tehnice tocilare. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. În secolul 21, majoritatea dispozitivelor noi înregistrează videoclipuri 4K pur, totuși majoritatea software-urilor de editare și a hard diskurilor pe care le dețin majoritatea oamenilor normali sunt mai potrivite pentru tăierea și prelucrarea filmelor în Full HD 1080. Pentru a economisi timp, este o idee bună să zdrobiți aceste videoclipuri. până la dimensiune înainte de a începe. Această revizuire aruncă o privire asupra VideoProc, un utilitar pentru a face ceea ce este în mod normal un proces lent mult mai rapid.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Digiarty. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Tăiați-l la dimensiune

VideoProc este, după cum sugerează și numele, un utilitar de procesare video, care editează, convertește și comprimă videoclipuri. Trucul său de petrecere este că vă comprimă videoclipurile sursă 4K voluminoase în fișiere care sunt mai subțiri și mult mai ușor de gestionat, deși face și înregistrarea și transcodarea ecranului împreună cu un catalog de alte sarcini utilitare, inclusiv înregistrarea ecranelor externe ale telefonului / tabletei.

Evident, videoclipurile sursă de pe telefoane și camere video vor fi de cea mai bună calitate, iar acest lucru înseamnă de obicei 4K, dar înseamnă, de asemenea, că nu sunt cele mai mici fișiere pe care le puteți descărca pe computer sau cele mai rapide de editat și partajat. Mai ales dacă computerul tău devine un pic, atunci fișierele video voluminoase moderne îl pot sufoca până la jumătate.

În mod ideal, aveți nevoie de o metodă de comprimare a acestor fișiere într-un lucru pe care îl puteți utiliza de fapt. Aici intervine VideoProc. Cu suportul GPU îmbunătățit, VideoProc valorifică toată puterea de procesare hardware a computerului, inclusiv plăcile grafice pentru sarcina de compresie. Acest lucru scurtează timpul necesar pentru a comprima video în mod considerabil.

Simplu și puternic

VideoProc are un repertoriu de trucuri în mânecă. Nu este doar un software de compresie video, ci o mică suită de aplicații care fac viața mai ușoară pentru cei dintre noi, care probabil nu au cele mai bogate PC-uri desktop. Pe lângă comprimarea fișierelor video mari, astfel încât acestea să fie mai ușor de manevrat, se convertește și către și dintr-o varietate de formate utile. De asemenea, vă permite să vă editați videoclipurile și există o funcție de descărcare pentru a vă ajuta offline videoclipuri utile de pe Web.

Verificare hardware pornire Videoproc

Când porniți software-ul, acesta vă scanează sistemul pentru a vedea dacă aveți hardware de procesare grafică și îl vizează pentru a fi utilizat atât cu codificarea, cât și cu decodarea codecurilor video. Odată ce ați terminat, puteți trece la interfața principală pentru cele patru butoane mari:

  • Video – pentru a vă procesa videoclipurile
  • DVD – pentru a importa fișiere video de pe disc
  • Descărcare – pentru a ajuta la descărcarea videoclipurilor de pe site-uri web
  • Înregistrați – pentru a înregistra ecranul, camera web sau ambele pentru a vă crea propriile videoclipuri

Majoritatea caracteristicilor se explică de la sine și sunt ușor de înțeles, dar să ne uităm la câteva dintre cele mai importante.

Videoproc Video

Butonul Video este evenimentul principal, unde puteți importa și procesa videoclipuri de pe hard disk. Trageți un fișier în centrul interfeței sau faceți clic pe buton pentru a încărca unul. Odată încărcat, puteți să faceți clic de-a lungul filelor din partea de jos pentru a alege noul format în care doriți să apară videoclipul dintr-o listă cuprinzătoare de presetări.

O caracteristică drăguță, ușor ascunsă în fila Casetă de instrumente este capacitatea de a edita videoclipul, de a-l împărți și de a-i uni părți pentru a crea un videoclip nou. Când sunteți gata, puteți să faceți clic pe butonul RUN și să procesați videoclipul pentru a fi trimis în dosarele pe care le specificați în setări.

Videoproc Dvd

Fila Înregistrare din VideoProc este și ea destul de bună, permițându-vă să înregistrați ecranul, camera web sau ambele (ca imagine în imagine) și să salvați rezultatele. Aceasta este o caracteristică excelentă și un supliment foarte util pentru suită. Îmi place în special felul în care puteți alege cu precizie dimensiunea și locația inserției camerei web pe ecran. Îmi place foarte mult această caracteristică și, combinată cu presetările de compresie din secțiunea Video, acestea sunt caracteristicile pe care bănuiesc că le-aș folosi cel mai mult.

Videoproc Record 2

Mențiuni onorabile: caracteristicile de editare includ capacitatea de a decupa, redimensiona și replanta și adăuga filigrane; stabilizarea de bază, denoising și corectarea distorsiunii; și capacitatea de a juca cu secțiuni video destul de profunde, cum ar fi GOP, bitrate și viteză, dacă accesați meniurile.

Finisaj de calitate

VideoProc este un program de lucru ușor de înțeles, care face lucrurile de a zdrobi videoclipurile în dimensiuni rapid și cu rezultate de bună calitate. De prea multe ori produsele de compresie lasă videoclipurile incontestabil mai mici, dar filmate cu artefacte vizibile, reducând calitatea. VideoProc funcționează mai inteligent și mai greu și creează fișiere frumoase, dar minunate.

Nu vă faceți griji dacă simțiți că nu am acoperit toate diferitele părți ale software-ului, deoarece există lecții video bune pe site-ul Digiarty, care vă vor duce în fiecare crevetă mică a aplicației.

Prețurile actuale de vânzare sunt de 29,95 USD pentru o licență de un an pentru un PC, 37,95 USD pentru o licență pe viață pentru un PC și 57,95 USD pentru o licență de familie de trei până la cinci PC-uri.

La momentul scrierii, există, de asemenea, o ofertă festivă specială, pentru care trebuie să acționați rapid, pentru a obține un preț special de Crăciun cu 60% reducere la abonamentele pe viață ale VideoProc la acest link special cu codul cuponului menționat. Este doar 29,95 USD pentru un timp foarte limitat, economisind astfel 48,95 USD. Ia-l cât este cald.

Legate de:

  • Cum să vă editați videoclipurile utilizând Editorul video YouTube
  • O caracteristică VLC secretă: utilizarea acestuia ca editor video
  • 4 dintre cei mai buni editori video pentru Mac

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...