Editați și îmbunătățiți cu ușurință orice imagine online cu Image Candy – cel mai bun editor de imagini gratuit

Image Candy The Only Online Image Editor You Need, And It's Free Too
⏱️ 15 min read

Image Candy este un editor de imagini online complet și gratuit, care vă permite să editați fotografiile și să le îmbunătățiți cu ușurință. Acesta vine cu o gamă bogată de caracteristici avansate, inclusiv opțiuni pentru ajustarea iluminării, culorii, contrastului, clăririi, umbrei și multe altele. Indiferent de obiectivele dvs. de editare, Image Candy vă permite să retușați fotografiile, să le adăugați efecte și filtre, să le redimensionați, să le rotați și să le tăiați. Fiind un instrument bazat pe web și foarte simplu de utilizat, Image Candy face editarea fotografiei adevărată, plăcută și rapidă. Cu acest singur editor de imagini, nu va mai fi nevoie să căutați alt instrument, deoarece puteți edita fotografiile online rapid și ușor chiar de aici.

Internetul este plin de software de editare a imaginilor care promite o multitudine de funcții fără a încărca un ban. Cu toate acestea, în calitate de scriitor care editează imagini în fiecare zi, mă trezesc pe aceste site-uri doar pentru a fi enervat de ferestre pop-up constante, solicitări de înregistrare forțată, o limită de încărcare sau funcții reținute pe literele mici. Nu este doar cazul scriitorilor. Oricine caută un instrument de editare a imaginilor online va fi afectat de această problemă. Așadar, când te trezești în această dilemă, ce faci? Simplu. mergi la bomboane imagine, un editor de imagini 100% gratuit care, pentru o dată, face cu adevărat ceea ce scrie pe cutie. Dar nu i-am crezut pe cuvânt și am încercat eu însumi instrumentul pentru a vă împărtăși experiența mea în acest articol.

Recenzie Image Candy: Editor de imagini online gratuit (2022)

Image Candy: Nu este un Tyro în joc

Deși s-ar putea să vă gândiți că Image Candy este doar un alt serviciu care a apărut de nicăieri, nu este cazul. Image Candy Oamenii au multă experiență. Image Candy a fost dezvoltat de echipa Icecream Apps, care a lansat pentru prima dată PDF Candy în 2016 (citește recenzia).

După aceea, Icecream Apps a lansat Video Candy, un editor video online fără prostii. Și acum, în sfârșit, în 2022, Image Candy este aici pentru a completa setul de instrumente gratuite de editare online. Deși este ușor să te îndrăgostești de aplicațiile Icecream pur și simplu datorită numelor lor gustoase, Image Candy este un caz bun pentru sine. Așa că haideți să cercetăm și să vedem caracteristicile oferite de Image Candy:

Interfață de utilizator curată și primitoare

Deschiderea Image Candy vă duce către un site web curat și organizat, care afișează toate instrumentele disponibile de editare a imaginilor pe o singură pagină și este atractiv în același timp. Diferitele servicii oferite au fost împărțite în blocuri care sunt vizibile direct pe pagina de destinație. bomboane imagine a optat pentru o interfață de utilizator îngrijită, combinată cu pictograme atractive pentru fiecare instrument. Puteți accesa toate cele 15 funcții (enumerate mai jos) direct de pe pagina dvs. de pornire sau puteți utiliza bara de navigare din partea de sus.

Interfață de utilizator curată și proaspătă

În timpul testului meu scurt, am găsit că folosirea Image Candy este foarte plăcută (întâmpinarea jocului de cuvinte). Toate funcțiile se aflau într-un singur clic și nu a trebuit să rătăcesc fără gând pe site pentru a încărca și edita o imagine. Doar faceți clic pe orice funcție pe care doriți să o utilizați și finalizați treaba într-o clipă. Deci, când vine vorba de experiența mea generală de utilizator cu Image Candy, este una dintre cele mai bune din joc.

O mulțime de caracteristici fără a sparge banca

Editarea imaginilor este ceva ce facem cu toții puțin diferit. În timp ce o persoană poate dori pur și simplu să redimensioneze sau să decupeze o imagine, o altă persoană poate dori să facă lucruri mai complexe, cum ar fi să-i elimine fundalul sau să o convertească în diferite formate. Din fericire, Image Candy vine cu o grămadă de 15 funcții diferite repartizate în diferite cazuri de utilizare.

Am compilat mai jos o listă completă a funcțiilor oferite de Image Candy, dar fiți siguri că există ceva pentru toată lumea. Ca cineva care este un editor de imagini ocazional, dar și un membru uriaș, am fost surprins când am găsit un generator de meme printre instrumentele de pe site-ul tău. Deci, pe lângă faptul că vă oferă instrumente de zi cu zi pentru nevoile dvs. de procesare a imaginilor, Image Candy are mai multe surprize în rezervă. Lista completă a instrumentelor de editare a imaginilor disponibile în Image Candy este următoarea:

 1. convertor de imagini
 2. Schimbați dimensiunea imaginii
 3. comprima imaginea
 4. elimina fundalul
 5. Imagine în PDF
 6. rotiți imaginea
 7. rotiți imaginea
 8. clip imagine
 9. adaugă text
 10. imagine filigran
 11. generator de meme
 12. HEIC în JPG
 13. Convertor DPI
 14. Imagine în text
 15. Video în GIF

După ce m-am uitat la toate caracteristicile de mai sus, nu te învinovățesc că te gândești că Image Candy trebuie să coste o avere sau să aibă unele limitări. Cu toate acestea, Image Candy este un editor de imagini online 100% gratuit și nu prezintă reclame, dimensiunea fișierului sau limite de timp. Site-ul web nici măcar nu adaugă propriul filigran la imaginea dvs., ceea ce fac majoritatea editorilor de imagini online sau vă cer să plătiți pentru a utiliza aceste instrumente. Și nu vă faceți griji, dacă nu aveți computerul în apropiere, site-ul Image Candy funcționează și pe dispozitive mobile.

Cele cinci instrumente preferate de editare a imaginilor

Deși Image Candy are toate instrumentele importante de procesare a imaginii, am decis să încerc câteva dintre ele pentru a vedea cât de funcționale sunt cu adevărat. Este sigur să spun că am fost complet impresionat de toate acestea și voi marca instantaneu acest site și îl voi face parte din fluxul tău de lucru zilnic. Așa că haideți să aruncăm o privire și să aruncăm o privire la unele dintre instrumentele mele preferate de editare a imaginilor din Image Candy:

1. Conversie imagini

Am început prin a încărca o imagine și am încercat să fac o conversie simplă a formatului. La urma urmei, convertirea unei imagini în JPG este ceva ce facem cu toții din când în când. După ce mi-au cerut să încarc imaginea, ceea ce a durat aproximativ 10 secunde, mi-au arătat cele mai populare formate, care includ SVG, JPG, JPEG, PNG și PDF.

conversie imagini bomboane imagine

Apoi tot ce trebuia să fac a fost să dau clic pe formatul de imagine în care doream să convertesc imaginea încărcată, iar procesul s-a terminat în aproximativ 5 secunde, ceea ce a fost destul de uimitor. Apoi am putut să descarc imaginea convertită fără să aștept reclame sau filigrane. cel mai bun lucru este Image Candy acceptă, de asemenea, conversia lot pentru majoritatea instrumentelor, astfel încât nu trebuie să trageți și să plasați selectiv imaginile. Puteți converti mai multe în același timp.

De asemenea, dacă sunteți un utilizator iPhone ca mine, puteți chiar să convertiți imaginile HEIC în JPG în câteva secunde fără nicio problemă.

2. Eliminați fundalul

Convertirea unui lot de imagini sau editarea lor este ceva ce pot face majoritatea editorilor de imagini online. Ce zici de ceva mai complex, cum ar fi eliminarea întregului fundal din imaginea ta? Din fericire, Image Candy strălucește și în acest departament. Pentru o mostră bună, am luat o captură de ecran destul de complexă dintr-unul dintre videoclipurile noastre de pe YouTube. Imaginea avea o mulțime de elemente de fundal, inclusiv o masă, un laptop și o plantă, de care în circumstanțe normale ar fi greu să scapi.

Cu toate acestea, am fost uimit după ce am folosit eliminarea fundalului Image Candy. După cum puteți vedea singur, Image Candy a îndepărtat perfect tot fundalul, cu excepția subiectului. E grozav, nu? De la contururile exacte ale mesei până la planta din spatele ei, totul a dispărut din scenă, cu excepția colegului meu Rupesh.

Nu mă așteptam la acest nivel de perfecțiune de la un instrument de editare a imaginilor online. De asemenea, am testat instrumentul cu imagini și mai complexe și este sigur să spun că Image Candy le-a gestionat pe toate fără nicio problemă. Deci, dacă sunteți în căutarea unui instrument online pentru îndepărtarea fundalului, Image Candy este expert și în asta.

3. Conversie imagine în text

Deși s-ar putea să nu vedeți această caracteristică uimitoare pe pagina de pornire, veți găsi instrumentul Imagine în Text în conversia imaginii. Știm cu toții că există o mână de convertoare imagine în text disponibile online, dar nu am găsit niciunul dintre ele exact. Image Candy, pe de altă parte, m-a uluit și a făcut treaba perfect. Adică, uită-te la această imagine exemplu:

Pentru a testa această caracteristică, am decis să convertesc două imagini diferite. Prima imagine este un fragment dintr-un articol de pe site-ul Beebom. Deși convertirea imaginii în text a durat în mod natural puțin mai mult decât o simplă imagine, a fost totuși suficient de rapidă. Deși site-ul web nu afișează o previzualizare a textului capturat pe site-ul său, Image Candy vă oferă un fișier text de ieșire pe care îl puteți edita după cum doriți.

M-am bucurat să văd că textul de ieșire a fost extrem de precis și fără erori. Singurul lucru care lipsea a fost un singur slot sau un articol suplimentar, ceea ce nu este o problemă majoră. Am avut aceeași experiență plăcută transformând meniul de mâncare pentru unul dintre restaurantele mele preferate. În timp ce convertorul de imagine în text a primit un preț amestecat, experiența generală a fost aproape complet fără erori și fără probleme.

În funcție de tipul de persoană care sunteți, este posibil să găsiți acest instrument foarte util sau să nu doriți totul. Cu toate acestea, este acolo dacă aveți nevoie și ar putea fi de mare ajutor studenților. Alternativ, dacă doriți să inserați text într-o imagine în loc să o extrageți, Image Candy oferă și un instrument pentru asta.

4. Video în GIF

Mesageria în 2022 necesită mai mult decât cunoștințe despre meme. Trebuie să ai GIF-ul perfect în acest moment pentru a te exprima. În timp ce motoarele de căutare încorporate se descurcă bine de cele mai multe ori, este necesară o mică intervenție. Image Candy are, de asemenea, un instrument de procesare video în GIF, care vă permite să încărcați orice videoclip și să îl convertiți automat într-un GIF. Am testat acest lucru tăind o mică parte dintr-un videoclip 4K într-un GIF și puteți vedea rezultatele mai jos.

Image Candy - Singurul editor de imagini online de care aveți nevoie și este și gratuit!

Cel mai bun lucru despre instrumentul video în GIF este că nu există absolut nicio limită de dimensiune a fișierului. Deci, indiferent dacă dimensiunea videoclipului dvs. este de numai 16 MB sau mai mult de 500 MB, puteți să-l încărcați în Image Candy. Deși mi-ar fi plăcut o opțiune de previzualizare după finalizarea conversiei, aceasta este o caracteristică ingenioasă și una pe care o am în cartea mea.

5. Filigran imagine

Nu în ultimul rând, dacă ești un fotograf în devenire, un artist sau doar cineva care dorește să-ți revendice proprietatea intelectuală, ar trebui să adaugi deja filigrane la toate imaginile tale originale. Cu toate acestea, în loc să utilizați software greoi precum Photoshop sau să creați conturi și să plătiți pentru a introduce un mic filigran în logo, de ce să nu obțineți un editor gratuit, Image Candy, care să o facă pentru dvs.? Pe lângă multitudinea de instrumente pe care le are deja, capacitatea de a filigrana imaginile este un alt favorit al meu.

Image Candy - Singurul editor de imagini online de care aveți nevoie și este și gratuit!

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați pur și simplu o imagine, iar instrumentul deschide multe opțiuni pentru inserarea textului sau a imaginilor deasupra. Se poate pur și simplu să tastați textul și să apară imediat. Odată ce ați terminat cu asta, instrumentul vă permite să selectați diferite culori de contur și umplere din roata de culori. Nu știi ce nuanță vrei? Utilizați instrumentul pipetă și selectați orice culoare din fereastră. Destul de îngrijit, nu?

Dacă aveți deja în minte o imagine de logo în loc de text, puteți utiliza opțiunea de imagine și o puteți introduce și pe aceasta. Apoi plasați-l unde doriți și descărcați imaginea cu filigran în cel mai scurt timp. În timp ce o persoană obișnuită s-ar putea să nu folosească acest instrument în fiecare zi, acesta este un avantaj pentru toți creativii.

O multitudine de alte instrumente pentru toată lumea

Deși aceste caracteristici au ajuns în lista mea de favorite, alte instrumente utile sunt, de asemenea, grozave dacă doriți să adăugați câteva elemente interesante imaginilor dvs. Un bun exemplu în acest sens este generatorul de meme. Puteți insera orice imagine care vă place și un text interesant sau fantezist pe ea. Aveți o imagine HEIC pe iPhone și doriți să o convertiți înainte de a o partaja? Image Candy are un convertor nativ de imagine HEIC în JPG în arsenalul său.

De la ceva la fel de simplu ca adăugarea de text la instrumente mai nuanțate, cum ar fi răsturnarea imaginilor pentru selfie, puteți găsi o mare varietate de instrumente în Image Candy.

Image Candy elimină durerea din editarea imaginilor

A reuși să conțină atât de multe funcții de editare a imaginii, rămânând în același timp absolut gratuit și fără nicio dimensiune de încărcare sau limitări de timp nu este o sarcină ușoară, dar Image Candy reușește oricum să o facă. Nu contează dacă sunteți un editor de imagini ocazional care face meme-uri ocazionale sau un profesionist serios, acest mic serviciu la îndemână vă va fi extrem de util așa cum mi-a fost și mie. Ce părere ai despre Image Candy? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Încercați Image Candy

Recenzia Image Candy demonstrează că există un editor de imagini online gratuit și performant pe piață, care oferă o interfață curată și ușor de utilizat, precum și o multitudine de funcții pentru toate nevoile de editare ale utilizatorilor. Image Candy este dezvoltat de echipa Icecream Apps, care are multă experiență în domeniu și nu cer bani, nu pun limite de timp sau dimensiune fișierelor, fără a afișa reclame sau filigrane. Printre cele 15 funcții disponibile, se numără convertor de imagini, eliminarea fundalului, adăugarea de text sau filigran, generarea de meme sau convertirea imaginii în text. Deși există convertoare imagine în text online, Image Candy demonstrează că este unul dintre cele mai precise și eficiente.
Încheiem aici o postare plină de noutăți din lumea tehnologiei. Sperăm că informațiile adunate au fost utile și vă-au fost de ajutor. Continuați să ne urmăriți și să fiți la curent cu noile tendințe și inovații din acest domeniu fascinant. Până data viitoare, îngrijorarea sănătății și siguranța online să fie mereu prioritatea voastră!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x