Editor de fotografii online gratuit LunaPic – Ghid detaliat.

⌛ Reading Time: 4 minutes

Bună, oameni buni, toată lumea folosește acum smartphone-uri în această zi și știu că majoritatea oamenilor își folosesc telefoanele pentru a face fotografii frumoase. Dar uneori trebuie să modificați sau editați imaginile și aceasta poate fi o sarcină dificilă dacă nu folosiți unele instrumente.

Există multe editoare încorporate disponibile pentru smartphone-uri, dar veți obține funcții de editare limitate. Deci, aici am împărtășit detalii și caracteristici despre editorul foto LunaPic.

LunaPic – editor foto online bogat în funcții

Detalii de bază –

Știți că editările și modificările avansate ale imaginilor pot fi făcute prin intermediul unor software de bază pentru desktop, cum ar fi Photoshop, Pixlr și multe altele? Dar simt că ați putea face o sarcină similară cu Editor LunaPic ușor și mai convenabil.

Mileniilor le place să facă lucrurile în câteva secunde și fără nicio bătaie de cap. Prin urmare, aplicațiile bazate pe web au fost create pentru a ajuta oamenii să facă lucruri fără a instala niciun program.

Prin urmare, majoritatea software-ului complet au o aplicație web omologulă. Deși o aplicație bazată pe web nu oferă o mulțime de caracteristici, cu siguranță le acoperă pe cele de bază.

Când vine vorba de editare foto, nu se potrivește! Nu numai că funcționează bine, dar oferă o întreagă gamă de funcții uimitoare. LunaPic este o aplicație online de editare a fotografiilor care facilitează utilizatorilor săi editarea, încărcarea și distribuirea fotografiilor. Este disponibil la o distanță de câteva clicuri, tot timpul. Puteți edita acum imaginile preferate și le puteți partaja prietenilor și familiei.

LunaPic nu este doar un editor foto de bază. De îndată ce încarci o imagine pe această platformă, tone de opțiuni de editare sunt deblocate pentru tine. LunaPic vă permite să adăugați chenare la fotografiile dvs., să aplicați diverse filtre interesante, să setați animații și să aveți o mulțime de mai multe opțiuni pentru a da un aspect artistic fotografiilor dvs. Acest software a fost lansat în octombrie 2006 și s-a îmbunătățit mult de atunci.

De asemenea, citiți- Cum să partajez locația pe WhatsApp?

Caracteristicile LunaPic

O mulțime de servicii de editare online oferă funcții de editare de bază. LunaPic îl duce la următorul nivel. Editor LunaPic nu oferă doar instrumente de bază de îmbunătățire a fotografiilor, cum ar fi filtre și contrast; mai degrabă vă oferă multe opțiuni pentru a vă permite să oferiți un aspect profesional fotografiilor dvs. Un alt lucru uimitor este că LunaPic oferă toate aceste funcții gratuit.

Checkout – Cum să anulați Twitch Prime? Explicat în pași simpli.

Fără alte prelungiri, permiteți-mi să vă împărtășesc ce Editor LunaPic este capabil de:

Animație pixelată – aplică animație imaginilor dvs. cu douăzeci de șabloane de animație diferite. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru profesional, pagina „Ajutor” oferă instrucțiuni detaliate pentru a face lucrurile cu ușurință.

Integrarea social media – vă permite să deschideți imagini direct de pe Facebook, Twitter sau alt cont de rețea socială și să începeți imediat să le editați.

Chirurgie Plastică – vă permite să măriți/scădeți orice element doriți în imaginile dvs. pentru a vă inova fotografiile.

Instrumente de text/desenare – vă permite să adăugați text uimitor, subtitrări, filigran, clipart și multe altele. Acesta este cel mai bun instrument pentru a crea postere motivaționale și imagini de fundal cu citate adăugând modele de text interesante.

Instrumentul de chenar – vă oferă o listă de opțiuni uimitoare de chenar care vor da un nou aspect imaginilor dvs. Puteți selecta neclare, rotunjite, nuanță de culoare, bandă de film, vignetă, margine teșită și multe alte opțiuni de chenar.

Filtre LunaPic – vă oferă o listă de filtre profesionale care vă îmbunătățesc fotografiile și le oferă un aspect cu totul nou. Sunt mai mult de douăzeci și cinci de opțiuni de filtrare pentru a alege din.

Fila de ajustare LunaPic – vă permite să reglați culoarea, iluminarea, focalizarea, ceața fotografiilor dvs. De asemenea, vine cu opțiuni de editare precum adăugarea de estompare, efect de oglindă, răsturnare a fotografiilor, clarificare, îndreptare, reducerea ochilor roșii, netezire și multe altele.

Artă – dați un aspect artistic fotografiilor dvs. Există opțiuni pentru ca imaginea să arate ca arta lui Picasso. Puteți adăuga tatuaje, graffiti, acuarelă, să dați un aspect fantezist, să creșteți frumusețea și să îl faceți să arate visător și multe altele.

Efecte foto LunaPic – vă permit să aveți mai multe efecte, cum ar fi amestecarea (gradient, mascare și două fotografii), cub 3D, stil lego, contur abstract și alte câteva efecte interesante; toate vă așteaptă gratuit.

Opțiunea Anulare – te scutește de a greși. Crearea unei fotografii cu aspect grozav trece prin câteva sau poate mai multe greșeli. Prin urmare, editorul LunaPic v-a acoperit cu opțiunea de anulare. Puteți anula orice greșeală pe care o faceți în timpul editării fotografiilor.

Salvați locații – Sunt disponibile. Puteți salva imaginile editate direct pe dispozitivul dvs. sau le puteți salva pe Twitter, Imgur sau Facebook.

URL LunaPic – Click aici.

Instrumentul de editor foto online LunaPic

Must Checkout – Cum să sincronizați zilele de naștere Facebook cu Google Calendar?

Întrebări frecvente –

Este LunaPic sigur de utilizat?

Da, este foarte sigur de utilizat. Îl poți folosi fără griji de oriunde.

Pot folosi LunaPic ca editor gratuit?

Da, poti.

Ce este LunaPic?

LunaPic este un instrument de editare foto online. Pe care îl puteți folosi ca editor foto gratuit.

Gandurile mele –

Bucurați-vă de LunaPic gratuit. Acesta este cel mai bogat editor de imagini online, care vă permite să vă editați fotografiile profesional. Ceea ce face acest instrument special este că nu necesită utilizatorilor săi să creeze un ID pentru a beneficia de toate aceste caracteristici uimitoare. Trebuie doar să deschideți browserul de pe orice dispozitiv: PC, tabletă sau smartphone și să începeți să utilizați serviciile gratuit. Odată ce ați creat capodopera, o puteți salva la rezoluție completă de înaltă definiție.

Spune-mi părerile tale în comentarii.

Android fericit…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.