eFootball PES 2021 Mobile este acum disponibil pentru iOS și Android: frumosul joc revine la telefonul dvs. actualizat

1604458024 840 560
⏱️ 2 min read

A fost o vreme când un fan al fotbalului de pe consolă era de la Konami și PES-ul său de serviciu sau de la EA Sports și saga FIFA. Adevărul este că, după ani de dominație a primului, mai ales în vremurile PlayStation 1 și 2, EA a ajuns să domine piața sau cel puțin să numere favoarea unui public mai mare.

Dar ca în fiecare an lupta este încă acerbă, cu versiuni pe ambele platforme care oferă mai multe sau mai puține noutăți cu care să atragă utilizatori de consolă și mobil. Frumosul joc este prezent și pe smartphone-uri și acum Konami este cel care a anunțat asta eFootball PES 2021 Mobile este acum disponibil atât în ios ca în Android.

Rulați mingea … digital

eFootball PES 2021 Mobile poate fi acum descărcat din App Store și din Google Play Store, oferind printre noile caracteristici: date actualizate despre jucători și echipe la care adăugați licențele care au fost anunțate pentru jocul Season Update. În acest sens, mai mult decât un titlu nou creat, pare o actualizare.

PES 2021 Mobile a îmbunătățit experiența utilizatorului, gândindu-ne la mobil ca la un mediu în care să jucăm și, prin urmare, foarte diferit de ceea ce putem găsi într-o consolă de utilizat. Un titlu care prezintă printre noutățile sale evenimentele din modul Matchday.

Sunt încă funcții prezente, cum ar fi „Seria Momentelor Iconice”, cu care să recreezi jocuri care au intrat în istorie. În acest caz vom vedea și cum noii actori ajung pe teren cum este cazul lui Ronaldinho, Carles Puyol și Deco, care acum devin Legends of the Iconic Moments Series.

La fel de capacitatea modului myClub este extinsă, cu jucători noi care trebuie să semneze, cum este cazul lui David Beckham, Francesco Totti, Diego Maradona, Steven Gerrard, Gabriel Batistuta … toate vedete consacrate.

În jocuri, metrica echipelor și a jucătorilor este, de asemenea, actualizată constant deoarece titlul studiază rezultatele și datele meciurilor reale din întreaga lume pentru a implementa statisticile corespunzătoare.

Schimbător de tapet

eFootball PES 2021 Mobile

Via | Meristation

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x