Elmedia Player: un player media excelent și la îndemână pentru macOS

Elmedia Player: un player media excelent și la îndemână pentru macOS

⌛ Reading Time: 4 minutes

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Elmedia Software. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Playerele media plătite de pe Mac au multă concurență liberă, exemplul principal fiind playerul nativ Quicktime care vine cu fiecare Mac. Quicktime a fost mult mai funcțional și mai bogat, dar de-a lungul anilor, de la Quicktime 7, multe butoane și funcții s-au erodat.

Există alți jucători gratuiți cu mai multe funcții decât QuickTime, cum ar fi VLC, dar caracteristicile mai avansate ale VLC pot fi puțin greu de utilizat sau cel puțin greu de găsit. De asemenea, fiind open source, suportul utilizatorului este neuniform.

Deci, unde te lasă asta ca utilizator video Mac? Poate că există o alternativă cu o cale de upgrade care oferă caracteristici pe care le-ați dori la un jucător, care nu sunt oferite de niciunul dintre jucătorii complet liberi. Desigur că există.

Player media versatil

Elmedia Player este un player complet dotat pentru Mac, care preia funcționalitatea de bază la care te-ai aștepta, dar adaugă câteva 21 suplimentareSf Îmbunătățiri seculare care lipsesc din Quicktime-ul de bază. Versiunea gratuită a Elmedia adaugă caracteristici pe care nu le primești cu ceilalți jucători gratuiți, dar atunci când aduni câțiva bani pentru versiunea pro, într-adevăr zboară.

Elmedia Player adaugă suport de subtitrare adecvat, ceva care lipsește grav în Quicktime, plus liste de redare, instrumente pentru întârzierea subs-urilor pentru a remedia problemele de sincronizare, suport video în flux, atât suport Chromecast, cât și Airplay (rareori le aveți pe amândouă), căutare automată online a fișierelor de subtitrare care se potrivesc cu filmul pe care îl redați, plus posibilitatea de a descărca videoclipuri și audio din aplicație. Pune asta în țeavă și fumează-o, Quicktime.

Unul pentru căutătorii de funcții

Software-ul are câteva caracteristici pe care le veți plăcea cu adevărat și cred sincer că are doar caracteristici pe care le veți folosi de fapt. Jucătorul are un aspect curat, precum Quicktime, ceea ce face ca distragerea minimă în timpul jocului. Utilizatorilor care se opun aspectului dezordonat și tocilar al VLC le va plăcea Elmedia. Este elegant, dar, la fel ca VLC, a adăugat funcționalitatea listei de redare.

elmedia-player-interface

Dacă redați o mulțime de videoclipuri transmise în flux, sau mai bine le proiectați, atunci funcțiile de schimbare a ecranului ale Elmedia vor atrage. Dacă proiectorul dvs. este montat în tavan sau vă proiectează înapoi videoclipurile, cu atât mai mult. Utilizatorii pentru care limba engleză este a doua limbă se vor bucura de opțiunile și formatele de subtitrare pe care le acceptă, superioare Quicktime în orice mod. În plus, obțineți toate funcțiile de căutare a subtitrărilor online ale VLC, dar într-un format mai rațional și ușor de găsit.

Rapid și versatil

Redarea videoclipurilor este ușoară și distractivă, comenzile din meniu sunt precise și puteți reda la viteze diferite, chiar și cu încetinitorul. Spre deosebire de Quicktime, care poate dura mai multe timp pentru a memora și reda videoclipuri mari, Elmedia a fost redat instant. Bănuiesc că comprimă puțin fișierele pentru o redare lină sau poate că nu așteaptă ca întregul videoclip să se încarce în memorie înainte de a fi redat și îl transmite în schimb. Elmedia Player este rapid.

elmedia-player-separate-controls

Există și câteva manipulări în timp real pe care le puteți aplica în timp ce jucați și acestea sunt procesate instantaneu. De exemplu, cu răsucirea orizontală și verticală a imaginii sau chiar rotirea acesteia în timpul redării, redarea nici măcar nu încetinește. Cel mai impresionant.

Avantajele actualizării la versiunea cu plată este că obțineți funcții suplimentare, cum ar fi descărcarea videoclipurilor online, extragerea MP3-urilor din videoclipurile YouTube, difuzarea către Chromecast, Smart TV-urile compatibile DLNA și Apple Airplay și diverse alte îmbunătățiri ale redării.

elmedia-player-browser

Singurele caracteristici care îmi lipsesc, iar acest lucru nu este chiar un contra, este o formă de conversie a fișierelor, așa cum ați avut în Quicktime 7. Dar, deoarece acest player redă toate tipurile de fișiere fără probleme în timp real, fără conversie, nu aveți nicio apăsare nevoie de acea caracteristică.

Concluzie

Elmedia Player este disponibil pentru descărcare gratuită și multe funcții sunt disponibile în versiunea de încercare. Dar pentru a debloca toate funcțiile avansate trebuie să plătiți, dar este un preț rezonabil de 19,95 USD, deci nu va sparge banca. Urmați linkul de mai sus pentru a obține copia gratuită și pentru a începe călătoria către o lume cu totul nouă a videoclipurilor controlabile pe Mac.

Ca întotdeauna, dacă aveți orice comentarii sau întrebări despre Elmedia Player, vă rugăm să le lăsați mai jos în comentarii.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *