Emoji Twitter: Salvați spațiile pentru personaje și spuneți-le cu o față zâmbitoare

Emoji Twitter: Salvați spațiile pentru personaje și spuneți-le cu o față zâmbitoare

Știați că folosirea emoji-urilor vă poate face mai popular cu social media? Nu glumesc. Un analiză din mai mult de o jumătate de milion de postări pe Facebook și treizeci și unu de milioane de tweet-uri au dezvăluit că emoji-urile fericite se pot dovedi a fi un marker al statutului social media.

Un alt motiv pentru care pur și simplu nu putem introduce o singură propoziție fără a adăuga un emoji este că reacționăm la emojis așa cum am răspunde la fața unei persoane. Asta pentru că s-a dovedit științific că aceleași părți ale creierului nostru sunt activate atunci când ne uităm la un emoji de față fericită sau la zâmbetul unei persoane. Amândoi transmit un sentiment pozitiv.

Dacă sunteți ca mine, sunteți pe Twitter în fiecare zi și aveți întotdeauna ceva despre care să trimiteți un tweet, dar experiența dvs. pe Twitter nu este atât de grozavă, deoarece simțiți că lipsește ceva. tot ce putem introduce în tweet-urile noastre sunt imagini, GIF-uri și sondaje.

Adăugarea unui emoji la unul dintre tweet-urile dvs. nu este imposibilă, deoarece putem adăuga unul datorită extensiei Chrome numită EmojiT. După ce ați adăugat extensia, veți vedea un emoji cu față fericită, cu ochelari de soare, chiar acolo unde sunt celelalte pictograme ale extensiei Chrome. Nu faceți clic pe pictogramă pentru a vedea emoji-urile; le veți vedea pe contul dvs. Twitter, cum ar fi în imaginea de mai jos.

Twitter_Emoji_EmojiT_Extension

Dacă aveți deja prea multe extensii Chrome și ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să adăugați altul, puteți încerca oricând iEmoji. Este o aplicație web care este complet gratuită. Pentru a utiliza emojis în tweet-urile dvs. cu această aplicație, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. Twitter, așa cum am făcut mai jos, și sunteți gata.

Twitter_Emoji_iEMOJI_Web_App

Puteți vedea, de asemenea, că emoji-urile sunt separate în diferite categorii, cum ar fi Oameni, Locuri, Natură, Obiecte, Simboluri, Nou, Piele și Teme.

Dacă sunteți utilizator Windows 10, aveți propria tastatură Emoji încorporată în sistemul dvs. de operare. O puteți accesa făcând clic pe pictograma tastaturii din colțul din dreapta jos al ecranului.

Dacă nu o vedeți, trebuie să o activați făcând clic dreapta pe bara de activități și alegând butonul „Afișează tastatura tactilă”. Acum ar trebui să vedeți pictograma tastaturii în zona de notificări. După ce ați deschis tastatura, ar trebui să vedeți o față zâmbitoare lângă bara de spațiu și Ctrl. Faceți clic pe fața zâmbitoare pentru a avea acces la toate emoji-urile pe care Windows 10 le oferă.

Twitter_Emoji_W10_Tastatură

În ultimul rând al tastaturii veți vedea diferite categorii, cum ar fi Alimente, Folosit recent și călătorie. Pentru a vă deplasa de la o pagină la alta, puteți utiliza săgețile situate în partea stângă a tastaturii. A adăuga un emoji pe Twitter este la fel de ușor ca și să faceți clic pe emoji pe care doriți să îl utilizați după ce ați tastat tweet-ul. Tastatura online va fi o extensie a tastaturii dvs. fizice.

Concluzie

Folosirea de emoji este ceva ce nu putem trăi fără, deoarece ne ajută să ne exprimăm mai bine și, de asemenea, adaugă viață tweet-urilor noastre. Adăugați de obicei un emoji la fiecare tweet pe care îl trimiteți? Spuneți-ne în comentarii.

Scroll to Top