Emsisoft Anti-Malware Review: bogat în funcții și accesibil

1626125815 Analise do Emsisoft Anti Malware Rico em recursos e acessivel
⏱️ 11 min read

Internetul este abundent cu soluții antivirus și software de securitate, astfel încât identificarea alegerii potrivite pentru dvs. poate fi destul de dificilă în aceste zile. Dacă sunteți în căutarea unui aspect accesibil, care nu compromite caracteristicile, Emsisoft Anti-Malware poate fi demn de luat în considerare. În următoarea recenzie, analizăm mai în detaliu ce poate face Emsisoft Anti-Malware pentru dumneavoastră.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Emsisoft. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

De ce anti-malware și nu antivirus?

Emsisoft este o companie din Noua Zeelandă, care susține că se referă la programe de securitate pentru computer, cum ar fi cel pe care îl oferă ca „anti-malware” și nu „antivirus”. Motivul pentru aceasta? Firma susține că majoritatea amenințărilor care afectează sistemele noastre informatice în zilele noastre sunt malware. Astfel, au actualizat terminologia și au început să facă publicitate produsului ca anti-malware.

Soluția ușoară a Emsisoft a fost creată special pentru a monitoriza lucruri rău intenționate, cum ar fi ransomware, roboți / uși din spate, troieni bancari și PUP (programe potențial nedorite) și alte activități suspecte pentru a vă menține dispozitivul protejat și securizat.

Principalele caracteristici de securitate

Emsisoft Anti-Malware este disponibil în prezent numai pe mașinile Windows, dar compania oferă un Android aplicație cu funcționalitate limitată.

Odată ce ați instalat programul, veți putea accesa tabloul de bord al Emsisoft, care este destul de ușor de navigat cu o interfață clară. Este împărțit în patru secțiuni:

Protecţie

Dacă faceți clic pe Protecție, veți ajunge la caracteristica „Blocare comportament”, care analizează programele active pentru activități suspecte și le blochează înainte ca acestea să aibă șansa de a aduce modificări computerului dvs. Acest instrument vă ajută să vă protejați împotriva unor lucruri precum ransomware, rootkit-uri și spyware. Își face treaba în culise blocând automat aceste amenințări.

Emsisoft Review Behavior Blocker

Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți informat, puteți instrui programul să trimită alerte înainte de a rezolva problemele sau de a cere permisiunea de a continua. Asigurați-vă că aveți activată opțiunea „Blocare comportament” pentru a permite Emsisoft să urmărească orice activitate suspectă.

Scanare și curățare

Emsisoft folosește două motoare antivirus pentru a identifica amenințările. Primul este un scaner proprietar care folosește algoritmi predictivi pentru a semnaliza PUP-uri și alte fișiere suspecte. Al doilea pe care îl atinge este motorul anti-malware premiat al Bitdefender. Emsisoft oferă o gamă de opțiuni de scanare pentru a alege.

Opțiuni de scanare a revizuirii Emsisoft
  • Scanare rapidă este cel mai rapid și durează aproximativ două până la trei minute. Scanarea analizează fișierele care rulează activ pe computerul dvs. și pot fi efectuate zilnic fără probleme.
Emsisoft Review Rezultatele scanării rapide
  • Scanarea malware merge mai adânc și scanează fișierele în care programele malware preferă de obicei să se ascundă. De exemplu, va căuta în registre de sistem sau în descărcări. Acest tip de scanare durează mai mult (de obicei mai mult de o oră).
  • Scanarea personalizată poate fi setat să scaneze anumite locații de pe computer. De asemenea, utilizatorii pot adăuga fișiere manual. Scanarea poate fi, de asemenea, configurată pentru a căuta rootkit-uri active sau urme de malware.

În timpul testării noastre, scanarea a funcționat perfect și a identificat o serie de probleme potențiale.

Din secțiunea Scanare și curățare, utilizatorii pot programa și scanări. Mai mult decât atât, pot crea un kit de urgență care poate fi folosit pentru a scana computerele terțe infectate care au dispărut atât de mult încât nu pot fi instalate noi programe.

Emsisoft Revizuire scanări programate

Utilizatorii trebuie să descarce setul de urgență pe o unitate USB, care poate rula apoi pe computerul infectat fără a fi nevoie să îl instaleze.

Jurnale

Vizualizarea jurnalelor de recenzii Emsisoft

Jurnalele țin evidența tuturor activităților dvs. cu Emsisoft. Puteți vizualiza detalii despre fiecare eveniment și, atunci când este necesar, puteți exporta toate datele într-un fișier text cu doar un clic de mouse.

Setări

Secțiunea Setări oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a personaliza anti-malware. Puteți adăuga excepții de la scanare sau monitorizare, vă puteți adapta experiența de notificare și chiar setați o parolă pentru Emsisoft.

Emsisoft Review Setări avansate

Setările avansate includ, de asemenea, o listă cuprinzătoare de caracteristici. De exemplu, există integrarea Windows Explorer, optimizarea utilizării memoriei și programe de carantină automată cu reputație greșită.

Funcția de gestionare la distanță a Emsisoft

Poate că cea mai convingătoare caracteristică pe care o puteți folosi dacă decideți să încercați Emsisoft este funcția de gestionare la distanță, deși va trebui să vă înregistrați cu un cont pentru a începe să îl utilizați. Tabloul de bord este accesibil printr-un browser și de acolo puteți gestiona cu ușurință dispozitivele din jurul casei sau al biroului.

Primul pas este crearea unui nou spațiu de lucru făcând clic pe „Spații de lucru” din blocul meniului „Consola de administrare”. Selectați un nume pentru spațiul dvs.

Emsisoft Review Myemsisoft View

Apoi, adăugați toate dispozitivele pe care doriți să le monitorizați în spațiul de lucru nou creat. Conectați-vă la tabloul de bord MyEmsisoft de pe celălalt dispozitiv, apoi faceți clic pe butonul „Adăugați dispozitiv” din panoul principal. Faceți clic pe „Instalați protecția pentru acest dispozitiv”.

Emsisoft Review Protection Install

Alternativ, faceți clic pe „Trimiteți instrucțiunile de descărcare prin e-mail” pentru a trimite o invitație care conține un link de descărcare personalizat către persoana pe care doriți să o adăugați.

Monitorizează-ți toate dispozitivele dintr-un singur loc

Odată ce protecția este instalată, ar trebui să puteți vedea dispozitivele care apar în tabloul de bord.

Emsisoft Review Myemsisoft New Device

După ce apar, faceți clic pe un anumit dispozitiv pentru a obține o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă pe acel computer. Este practic o oglindă a tabloului de bord anti-malware, care poate fi accesat dintr-un browser web. Toate caracteristicile pe care le-am detaliat mai sus sunt aici, inclusiv posibilitatea de a rula scanări, de a regla setările și multe altele.

Emsisoft Review Myemsisoft Protected Device Status

O altă opțiune super utilă este capacitatea de a crea politici de protecție specifice pentru anumite grupuri de dispozitive. Prin intermediul „Politicilor de autorizare”, utilizatorii pot crea grupuri noi pentru anumite dispozitive care vor partaja un set de setări. În funcție de nevoile lor specifice, administratorul va putea restricționa anumiți utilizatori să nu modifice setările software-ului.

Emsisoft Review Politici de autorizare
Emsisoft Anti-Malware Review: bogat în funcții și accesibil

O opțiune de blocare a rețelei face, de asemenea, parte din pachetul Emsisoft. Acest lucru se activează în cazul unui focar de malware pentru a ajuta la oprirea răspândirii virusului pe toate dispozitivele din rețeaua dvs. Poate fi activat din panoul „Politici de protecție” unde trebuie să activați caracteristica Blocare.

Emsisoft Review Lockdown Feature

În plus, Emsisoft a adăugat recent o extensie de browser îngrijită pentru Chrome, Firefox și Edge, care blochează rapid site-urile web proaste fără a compromite confidențialitatea. Odată instalat, suplimentul ușor face o treabă excelentă pentru a vă împiedica să accesați site-uri web suspecte.

Emsisoft Review Web Protection

Opțiunile de disponibilitate ale Emsisoft

Utilizatorii se pot înscrie pentru o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, care le permite să încerce Emsisoft Anti-Malware și oferă acces la gestionarea de la distanță de bază prin MyEmsisoft. Cu toate acestea, pentru a obține experiența completă, va trebui să deblocați unul dintre cele trei planuri plătite.

Emsisoft Anti Malware Evaluarea prețurilor

Dacă decideți să nu mergeți cu niciunul dintre aceste planuri la sfârșitul perioadei de încercare gratuită, veți rămâne în continuare cu scanerul malware gratuit Emsisoft. Funcții mai avansate, cum ar fi protecția împotriva phishing-ului sau ransomware-ului, nu sunt incluse în acest pachet.

Cu toate acestea, Emsisoft Anti-Malware este mult mai accesibil decât concurența, iar pachetul său de caracteristici este suficient de cuprinzător. Cireșul de sus este, desigur, caracteristica de gestionare de la distanță, care este super practică. Nu trebuie să fiți utilizator de afaceri sau de întreprindere pentru a aprecia atracția consolei cloud Emsisoft.

Majoritatea gospodăriilor de astăzi încorporează diverse dispozitive, fiecare cu propriile sale nevoi de securitate, astfel încât pachetul Emsisoft Anti-Malware Home poate fi o alegere excelentă pentru persoanele care nu doresc să își asume riscuri atunci când vine vorba de siguranța gadgeturilor lor, mai ales că dvs. poate gestiona totul dintr-un singur loc. Nivelul ridicat de configurabilitate și opțiunile de control de la distanță oferă și mai multe stimulente pentru a încerca soluția Emsisoft.

Legate de:

  • Cum să scanați fișiere APK pentru a verifica dacă au un virus
  • Puteți obține un virus pe televizorul dvs. inteligent?
  • Cum se utilizează scanerul de viruși încorporat Chrome

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x