ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED Eroare rezolvată

⌛ Reading Time: 3 minutes

În timp ce utilizați Google Chrome, cea mai comună eroare pe care o avem cu toții la un moment dat sau altul este ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED. Când căutați ceva pe net și apare această eroare, poate fi foarte enervant. În cea mai mare parte, atunci când un VPN (rețea privată virtuală) sau utilizatorii de proxy au configurări greșite care conduc la o eroare de date antet. Această problemă este o problemă pe care Google Chrome nu o remediază din motive de securitate și o lasă pe aceasta utilizatorilor să își rezolve propriul mod. Dar nu vă faceți griji, deoarece avem pentru dvs. modul prin care puteți rezolva eroarea ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED.

Cum se remediază eroarea ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED?

Metoda 1: – Resetați TCP / IP și Flush DNS

Pasul 1:- Rulați linia de comandă ca administrator. În acest scop, găsiți Prompt de comandă de la start meniul și faceți clic dreapta pe același. Apoi, alege Rulați ca administrator. În continuare, faceți clic pe DA când vi se solicită controlul contului de utilizator.

Pasul 2: – Introduceți comenzile date mai jos în promptul de comandă și asigurați-vă că apăsați INTRODUCE după fiecare comandă.

ipconfig / flushdns

nbtstat-r

netsh int ip reset

netsh winsock reset

Pasul 3:- Asta este! Sper că acesta ar putea rezolva lăutarea eșuată la conexiunea tunelului.

Metoda 2: – Schimbați adresa serverului DND

Cu greu apare Google Chrome în conectarea la servere DNS și utilizarea serviciului pentru a alege adresele IP. Dar, uneori, când se confruntă cu obstacole, veți găsi mesajul de eroare ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED pe ecran. Acest lucru se întâmplă, în general, atunci când adresa DNS furnizată de furnizorul dvs. de servicii Internet nu este corectă sau nu acceptă serverul proxy. Schimbând adresa DNS a Google puteți rezolva această problemă.

Pasul 1:- Pe Bara de activități Windows, mergi la Reţea. Acesta este meniul care este utilizat pentru a vă conecta la Wi-Fi. Apoi deschideți Deschideți Centrul de rețea și partajare făcând clic dreapta pe el.

Pasul 2:- Acum, o fereastră se va deschide pe ecran. Mergi la Vedeți rețelele dvs. active. Acolo, faceți clic pe rețeaua la care sunteți conectat în acel moment.

Pasul 3:- În Starea conexiunii la internet fereastra, faceți clic pe opțiunea de Proprietăți.

Pasul 4: – Acum navigați la Fila Rețea iar în lista de articole utilizată de conexiune, căutați și faceți dublu clic pe Internet Protocol Versiunea 4 (TCP / IPv4).

Pasul 5: – Acum veți da peste o cutie- Obțineți Adresa serverului DNS în mod automat. Debifați această casetă. Când faceți acest lucru, introduceți cele două adrese de mai jos: –

Server DNS preferat: 8.8.8.8

Server DNS alternativ: 8.8.4.4

Pasul 6: – Bifați Validați setările la ieșire și apoi faceți clic pe Bine. Acum reporniți computerul. Este posibil să puteți evita problemele de armonie dintre serviciul proxy și browserul dvs. și procedura de căutare DNS setând Google Chrome să caute adrese IP utilizând serverul DNS Google.

Metoda 3: – Utilizați proxy-uri care acceptă protocolul HTTPS

Un alt motiv pentru care s-ar putea să vă confruntați cu ERR_TUNNEL_CONNECION_FAILED s-ar putea datora serviciilor proxy pe care le utilizați nu acceptă protocolul HTTPS din Chrome. Acesta este singurul suport HTTP.

Protocolul HTTPS spune – Două sisteme de comunicare convin asupra unui cod care le stabilește identitatea înainte de a împărtăși orice informații. Acum, furnizorii de proxy de calitate slabă nu depun eforturi în moduri de inginerie pentru a rezolva solicitările HTTPS în Chrome. Și astfel Chrome își asumă acest proxy slab ca fiind un hacker și vedeți eroarea pe ecran.

Trebuie să citiți: Cum se remediază mesajul „Este necesară autentificarea Google Play”

Metoda 4: – Modificați setările de rețea

Pasul 1:- Mergi la Google Chrome Browser. Mergi la Meniul faceți clic pe cele trei puncte prezente în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2:- În meniu, deschideți Setări. Mai departe, în opțiunea Setări, faceți clic pe Arata setarile avansate.

Pasul 3:- Acolo, alege Schimbați setările proxy în Fila Rețea.

Pasul 4: – O fereastră pop-up va apărea pe fereastră. Click pe Setări LAN în Panou conexiuni. Debifați opțiunea Utilizați un server proxy pentru rețeaua LAN.

Pasul 5: – Apoi faceți clic pe Bine și reporniți computerul.

Citiți mai multe: – Cum se remediază eroarea închisă a conexiunii ERR

Încheiere: –

Presupun că ați găsit util articolul de mai sus. Dacă sunteți în continuare blocați la oricare dintre pași sau aveți întrebări sau sugestii de solicitat, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. De asemenea, continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie. Puteți, de asemenea, să marcați pagina noastră.

Androiding fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.