Este Google Evil? [Poll]

Este Google Evil? [Poll]
⏱️ 1 min read

Atâta timp cât Google a existat, au existat plângeri cu privire la aceasta. Se bucură de un anumit monopol în ceea ce privește motoarele de căutare, în ciuda faptului că nu este un adevărat monopol, iar acum produsele sale par să se infiltreze în toate domeniile tehnologice. Îl face rău pe Google?

Toată lumea este familiarizată cu acea siglă multicoloră strălucitoare pentru Google. Motorul de căutare care a pornit totul este atât de utilizat, încât de multe ori, atunci când dorim să căutăm anumite informații online, anunțăm că vom „face Google”. Dar nu s-a oprit aici, deoarece a început să se asocieze cu alte produse. Există Gmail folosit de mulți, un serviciu de stocare în cloud numit Google Drive, Google Docs care este o suită de birouri online și chiar un serviciu de rețele sociale, Google+. Are mâinile în sistemul de operare Android, precum și în sistemul de operare Chrome. Deține și YouTube. Aproape că pare prea mult. Este ca o dominație mondială.

Cu siguranță, acest lucru a condus la unii oameni care au o mare antipatie pentru companie. Unii oameni evită toate produsele Google ca și cum ar fi atașat o ciumă. Dar îi face răi pentru că sunt peste toate aspectele tehnologiei?

Google este rău?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x