Este necesară rezoluția super înaltă a Pixel C de la Google?

Este necesară rezoluția super înaltă a Pixel C de la Google?

Google tocmai a anunțat noua lor tabletă, Pixel C. Cel mai mare atu al său este un ecran de înaltă rezoluție. Este necesar pentru noua tabletă Google?

Câmpul tabletelor de înaltă rezoluție devine din ce în ce mai aglomerat. În timp ce Apple și-a anunțat iPad Pro luna trecută, Google anunță acum Pixel C. Deși atunci când vine vorba despre el într-o comparație, Pixel C bate iPad Pro. În timp ce acesta din urmă are o rezoluție de 2732 x 2048, Pixel C are doar 2560 x 1800. Cu toate acestea, Pixel C are un ecran mai mic cu 10,2 inci, ceea ce înseamnă că are 308 ppi, în timp ce iPad Pro are doar 264 ppi.

Dar iată întrebarea. Este necesar ceva? Navigând pe tabletele existente, nu este ca și cum pixelarea actuală este o problemă. Îmbunătățirea rezoluției și adăugarea de pixeli este doar o chestiune de punct de lăudare care trebuie utilizat pentru a bate celelalte tablete? Sau există utilizatori care solicită tablete cu rezoluție mai mare? La ce folosești o tabletă pentru că ai nevoie de o rezoluție atât de mare pe ecran?

Vrem sa auzim de la tine. Dorim contribuția dvs. la această conversație. Ați fost încântat să auziți despre tableta Google cu rezoluția super înaltă? Sau ați rămas neafectat știind că este un atribut care practic nu înseamnă nimic pentru dvs.?

Este necesară rezoluția super înaltă a noii tablete Google?

Credit de imagine: Google