Este posibil ca Windows 11 să fie lansat împreună cu următoarea actualizare a Windows 10

Este posibil ca Windows 11 sa fie lansat impreuna cu
⌛ Reading Time: 2 minutes

Microsoft intenționează să lanseze Windows 11 (Sun Valley) cândva în toamna lui 2021, dar se pare că acesta nu va înlocui imediat Windows 10. În schimb, este probabil ca compania să lanseze Windows 11 împreună cu o nouă actualizare a caracteristicilor pentru Windows 10 ( versiunea 21H2).

Deși nu sunt încă clare detaliile exacte ale planului, se pare că vom avea două versiuni ale sistemului de operare. Potrivit unui nou raport de la Windows Cel mai recent (și GitHub), compania a publicat recent o pagină de documentație (editată ulterior) care include referința la „Windows Sun Valley” și Windows 10 separat, ceea ce indică faptul că gigantul software va continua să susțină versiunea mai veche alături de noul sistem de operare.

În plus, pagina de documentație a ciclului de viață Windows 10 a primit recent o actualizare care indică faptul că sistemul de operare va continua să fie suportat până pe 14 octombrie 2025, ceea ce susține, de asemenea, afirmația că actualizarea Sun Valley va fi lansată simultan cu următoarea actualizare a caracteristicilor Windows 10. .

Cu toate acestea, deoarece nu există informații oficiale, nu este clar cine primește ce versiune, deoarece, conform aceluiași raport, există șansa ca consumatorii să nu poată alege să rămână pe Windows 10 după versiunea 21H1. În schimb, Microsoft s-ar putea gândi să facă Windows 11 disponibil pentru consumatori și Windows 10 21H2 ca o actualizare minoră pentru clienții întreprinderi, deoarece de obicei nu sunt interesați de noi funcții.

Oricare ar fi planul, un lucru este aproape sigur. Windows 11 nu va fi un sistem de operare complet nou. Va continua să fie Windows 10, dar cu o reîmprospătare a interfeței cu utilizatorul care promite să fie mai elegantă și mai consistentă pe tot parcursul experienței. De asemenea, va include noi funcții pentru a ajuta utilizatorii să fie mai productivi, iar compania a spus că vor exista noi modalități pentru dezvoltatori de a construi, distribui și monetiza aplicații.

Unele dintre aceste noi funcții includ pictograme noi de sistem pentru File Explorer, Setări și în sistemul de operare. Funcție HDR automată pentru a converti automat jocurile SDR în conținut HDR. Experiență reproiectată cu tastatura tactilă și o nouă versiune a aplicației Voice Typing pentru a converti vocea în text. Suport pentru aplicația GUI Linux cu subsistemul Windows pentru Linux, multe îmbunătățiri și caracteristici pentru aplicația Setări și multe altele.

Microsoft este de așteptat să găzduiască un eveniment virtual pe 24 iunie 2021, pentru a împărtăși detalii despre „următoarea generație de Windows”, pe care compania o va transmite în direct la 11:00 ET / 8:00 PT.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.