Este tehnologia de încărcare fără fir o parte din viața ta?

Este tehnologia de încărcare fără fir o parte din viața ta?

⌛ Reading Time: < 1 minute

Încărcarea fără fir este un lucru pentru care mulți oameni se străduiesc, dar nu toată lumea ia parte. Nu există multe alte aspecte negative decât să fie nevoie de mai multe echipamente tehnologice pentru ao realiza. Există în majoritate doar aspecte pozitive, ceea ce duce la întrebarea de ce nu îl folosește toată lumea. Este tehnologia de încărcare fără fir o parte din viața ta?

Recunoaste. Este o problemă să vă faceți griji întotdeauna dacă dispozitivele dvs. sunt încărcate și chiar și mai multă problemă este îngrijorătoare în legătură cu faptul că trebuie să aveți întotdeauna un cablu de alimentare accesibil. Multe dispozitive, cu utilizare intensă, nu durează o zi întreagă, iar dacă sunteți afară, înseamnă că vă aduceți încărcătorul cu fir și trebuie să găsiți un loc unde să îl conectați, păstrându-l totuși aproape suficient pentru a fi folosit. Încărcătoarele fără fir pot ușura acest lucru, permițându-vă mai multe opțiuni de încărcare. Puteți să-l încărcați așezându-l pe o stație de bază sau, în unele cazuri, să folosiți un încărcător wireless portabil care poate călători cu dvs. Unele sucursale Starbucks vă oferă o stație de încărcare fără fir pentru a vă încărca telefonul și nu trebuie să vă faceți griji că sunteți legat de acel cablu de alimentare. Vă economisește unele inconveniente, dar nu toate.

Folosiți încărcare wireless? Aveți un tip de stație de bază care vă încarcă dispozitivele? Aveți un încărcător portabil care călătorește cu dvs.? Este tehnologia de încărcare fără fir o parte din viața ta?

Credit de imagine: Japanexperterna prin Wikimedia Commons