Ești dispus să plătești pentru accesul la rețelele sociale?

Ești dispus să plătești pentru accesul la rețelele sociale?
⏱️ 4 min read

Mulți oameni sunt deranjați de anunțurile pe care le văd pe rețelele de socializare și există și un impozitul pe rețelele sociale care a fost impus oamenilor din Uganda. Aceasta ridică întrebarea dacă această socializare online este ceva pentru care ar trebui să plătim. Ești dispus să plătești pentru accesul la rețelele sociale?

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Opinia noastră

Damien a răspuns rapid „Nu”. El spune că nu va plăti pentru accesul la rețelele sociale. De asemenea, recunoaște că poate trăi fără ea oricum.

Alex spune că abia vrea să folosească rețelele sociale atunci când este gratuit, așa că nici măcar nu-și poate imagina că va plăti pentru privilegiul de a le folosi. El sugerează, totuși, că „o structură plătită ar putea crea un peisaj mult mai interesant în social media.“Se întreabă cum s-ar schimba compoziția utilizatorilor și întreabă:”Ar fi o lume cu doar extrovertiți, care să plătească pentru a striga către alți extrovertiți?

Ada spune că nu există șanse să plătească pentru rețelele sociale. Nu o folosește deși este gratuită, „deci plata pentru aceasta nu este deloc o opțiune.

Andrew răspunde că ar plăti pentru asta. A trăit în multe locuri diferite, așa că are prieteni din întreaga lume și, fără rețelele de socializare, nu ar putea ține legătura cu ei decât cu un lanț text / e-mail.

Acestea fiind spuse, nu-i place foarte mult modul în care social media a funcționat și este foarte deschis la schimbări. Dar el crede „utilitatea pe care Facebook a generat-o, cel puțin pentru mine, merită ceva.”El observă că există încă o anumită concurență, așa că, dacă Facebook începe să plătească, mulți ar migra către un alt serviciu, deoarece Facebook nu are monopol în acest fel.

Phil explică că a venit dintr-un moment în care accesul la Internet era un privilegiu și nu un drept și trebuia să plătiți pentru el, cum ar fi AOL, Compuserve, CIX etc. Nu-i place publicitatea, dar acesta este modelul TV și utilizări radio. În ceea ce privește Facebook, ar plăti dacă ar fi 3 USD pe lună, dar nu 9,99 USD. Nu ar plăti pentru alții, cum ar fi Twitter sau Instagram, deoarece nu le folosește suficient.

scriitori-opinie-plată-social-media-twitter

Probabil că oamenii trebuie să se obișnuiască cu ideea de modă veche de a plăti pentru ceea ce folosesc dacă este un serviciu.”El folosește Wikipedia în fiecare zi, așa că de fiecare dată când cer bani, îi plătește. El plătește pentru lucrurile pe care le folosește, cum ar fi ISP-ul său, Netflix etc. ”De ce un serviciu pe care îl folosesc și care îmi face viața mai bună să fie gratuit?

Sunt dintr-o categorie de vârstă similară, așa că văd de unde vine Phil. Am plătit pentru AOL dial-up și l-am folosit pentru e-mail și pentru a vorbi cu un grup de prieteni pe care i-am făcut acolo. Sunt de acord cu privire la plata pentru servicii, că nu ar trebui să ne așteptăm să nu plătim pentru lucrurile pe care le folosim de care ne bucurăm sau care ne ajută. Cu toate acestea, după ce ne-am obișnuit să-l obținem gratuit, ar fi dificil să începem apoi să plătim pentru el și să simțim același lucru despre asta.

Și văd și ideea lui Alex că ar putea schimba compoziția utilizatorilor. Poate că nu aș vrea să plătesc pentru asta dacă nu ar fi același lucru. Dacă toți prietenii și familia mea nu s-ar fi hotărât să plătească pentru asta și nu ar fi toți acolo, atunci nu ar mai conta la fel de mult să fiu pe ea. Cred că acest lucru adaugă mai mult la întrebare. Nu numai că ai plăti pentru asta, dar ai plăti pentru asta, chiar dacă nu toată lumea pe care o cunoști este pe ea și nu ai putea să o folosești în același mod în care ești obișnuit.

Opinia ta

V-am oferit multe lucruri la care să vă gândiți aici și am arătat că este posibil să nu fie atât de mult tăiat și uscat, da sau nu. Dacă nu utilizați rețelele de socializare sau rareori, nu este ușor. Dar dacă îl utilizați, există mult mai multă zonă gri. Ești dispus să plătești pentru accesul la rețelele sociale? Alăturați-vă conversației noastre și adăugați-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x