Eufy RoboVac 30C Roboter Staubsauger Bewertung

Eufy RoboVac 30C Recenzie aspirator robot

⌛ Reading Time: 6 minutes

Din toate gadgeturile care vă pot face casa „inteligentă”, un aspirator robot este unul care mi se pare cu adevărat util. De când m-am mutat într-o casă nouă în urmă cu cinci ani, am folosit mai mulți robot de curățat – unii răi și alții buni. Chiar îmi place timpul elibereaza de la a face una dintre treburile casnice pe care am urât cel mai mult. Am fost fericit să verific Eufy RoboVac 30C Robotic Cleaner.

Deconectare

În afară de robotul de curățat, accesoriile care se găsesc în cutie includ două benzi de delimitare, o telecomandă (două baterii AAA incluse), bază de încărcare, adaptor de curent alternativ, instrument de curățare, set suplimentar de filtre, patru perii laterale, cinci legături și un ghid de bun venit.

Accesoriile sunt destul de standard si se gasesc in cele mai multe curatatorii robot, astfel încât nu există nici o surpriză aici. Un lucru care îmi place este setul suplimentar de perii laterale. Aceasta este partea care se va purta cel mai repede și mă bucur că Eufy a inclus un set de rezervă în cutie. Alte companii vă vor cere să cumpărați periile separat.

Specificații

Următorul tabel prezintă specificațiile RoboVac 30C:

Conectat la Wi-Fi da
Funcționează cu Amazon Alexa da
Putere maxima de aspiratie 1500Pa
Tehnologie BoostIQ A doua gen
Capacitatea colectorului DusDecibelst 0,6L
Decibeli 55dB
Înălțimea produsului 2,85 in
prag limbing 0,63 in
No-go Line Benzi limită (13,2 ft)
Curățare pe mai multe suprafețe Pardoseli dure la covoare cu grămadă medie
Timp de incarcare 300 – 360 de minute
Timp de curățare Max. 100 de minute
Tipul bateriei Li-ion 2600 mAh
DC 14,4 V
Consum de energie 40 W
Voltajul bateriei DC 14,4 V
Intrare 19 V = 0,6 A

Configurarea acestuia

Configurarea este ușoară. Mai întâi, montați periile pe partea inferioară a robotului. Apoi, introduceți bateriile în telecomandă. Porniți întrerupătorul din partea de jos a robotului de curățat și lăsați-l să pornească. După aceea, puteți să funcționeze cu o apăsare a butonului de pornire din partea de sus a mașinii. De preferință, ar trebui să porniți baza de încărcare și să plasați robotul pe bază pentru a încărca mai întâi.

robovac-spate

Coșul de gunoi este așezat în partea din spate a aparatului de curățat și trebuie să apăsați în jos pe zăvor pentru al scoate.

robovac-gunoi-lateral

Coșul de gunoi are o capacitate de 0,6 L, ceea ce este foarte mult o dimensiune standard pentru majoritatea produselor de curățat. Pentru curățarea regulată, probabil că trebuie să curățați coșul de gunoi cel puțin o dată pe săptămână.

robovac-coș de gunoi

Pentru a controla robotul de curățare, trebuie să utilizați telecomanda. Nu există niciun text sau explicație pe fiecare buton al telecomenzii, așa că va trebui să ghiciți funcționalitatea fiecărui buton.

robovacs-remote-control

Butonul „Fan“ de pe telecomandă pentru a controla puterea de aspirare a. Robovac 30C vine cu trei niveluri de putere de aspirație. Deși prin tehnologia sa BoostIQ, poate regla automat puterea de aspirație atunci când este necesar, puteți seta manual puterea de aspirație, astfel încât să utilizeze mai multă / mai puțină energie pentru a vă curăța locul.

Configurarea sincronizării aplicației

Eufy oferă o aplicație EufyHome puteți utiliza pentru a controla robotul de la distanță. Puteți utiliza, de asemenea, aplicația pentru a programa robotul să ruleze la un anumit moment de zi cu zi.

1. Instalați aplicația fie din Magazin Play sau Magazin de aplicații.

2. Vă va cere să configurați un cont Eufy. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă.

eufyhome-login

3. Atingeți „Adăugați dispozitiv”.

eufyhome-add-device

4. Selectați „Aspirator robot”. Vă va solicita informații despre Wi-Fi, precum și acces la locație și apoi veți continua să căutați un robot de curățare din apropiere. Odată detectat și asociat, robotul de curățare va apărea în ecranul principal.

eufyhome-main-screen

5. Apăsați pe acesta pentru a controla de la distanță robotul de curățat de pe telefon.

eufyhome-remote-control

De asemenea, puteți seta un program săptămânal pentru aceasta.

eufyhome-calendar

Performanţă

Primul lucru pe care l-am observat când funcționa curățătorul a fost volumul scăzut al vidului. Dintre toate dispozitivele de curățare robotizate pe care le-am folosit, acesta are cel mai mic volum (sau zgomot, poate preferați să-l sunați). Uneori nici nu veți observa că funcționează, deoarece abia se aude în cealaltă cameră. Este uimitor pentru a avea o putere de aspirare de mare 1500Pa și încă menține un nivel de zgomot redus.

Un alt lucru pe care l-am observat este că profilul său subțire îi permite să treacă cu ușurință sub pat sau dulap fără probleme. În timpul dezabonării am putut simți și vedea că este ușor și subțire, dar numai când am început să-l folosesc, mi-am dat seama cum subţire este.

Robovac 30C vine cu asistență vocală, astfel încât să o puteți controla cu Google Home sau Amazon Echo. Ceva asemănător cu “Alexa, roagă-l pe Robovac să înceapă curățarea”Va activa robotul. Eu nu sunt un fan de asistenți de acasă, deși, așa că nu am primit pentru a testa această caracteristică.

robovac-curatare

RoboVac 30C nu face uz de orice tehnologie de cartografiere pentru a curăța podeaua. Folosește o mișcare aleatorie, ceea ce înseamnă că va merge pe o linie dreaptă până când lovește peretele (sau alt obstacol), apoi își întoarce direcția și merge din nou în linie dreaptă până când lovește un alt perete. Nu există nicio modalitate de a afla dacă a curățat întreaga casă.

Cu toate acestea, pentru un test rapid, am presărat câteva bucăți mici de hârtie peste tot în jurul casei și, la sfârșitul curățării, toată hârtia a fost ridicată de curățenie. Așa că a trecut testul de curățare. Singura excepție a fost hârtia (sau murdărie) plasate la marginea extremă a peretelui. Robovac 30C are un senzor de coliziune, astfel încât se va opri la câțiva centimetri de o margine sau obiect, ceea ce îl face ineficient la curățarea marginilor.

O problemă pe care am întâlnit-o este că, după curățare, există momente în care nu își mai poate găsi drumul înapoi la docul de încărcare. Datorită mișcării sale aleatorii, va continua să circule ca un pui fără cap care încearcă să detecteze locația docului de încărcare. Când rămâne fără baterie, va muri la jumătatea ușii, așteptând să o duceți înapoi.

De asemenea, este nevoie de un timp mult mai mare (decât alte curatatorii robot) pentru a curăța tot locul. Nu locuiesc într-o zonă mare și de obicei durează aproximativ patruzeci și cinci de minute pentru ca majoritatea robotilor de curățare să curățe locul. Pentru RoboVacs 30C, uneori poate dura până la nouăzeci de minute și totuși nu își termină sarcina.

Pro

  • Volum redus de vid
  • Profil de înălțime redusă
  • Aspirație puternică, capabilă să ridice murdăria și să curețe tot locul

Contra

  • Fără sistem de cartografiere
  • Curățare aleatorie
  • Își petrece mult timp întorcându-se la baza sa

Concluzie

Un lucru care îmi place foarte mult la RoboVac 30C este nivelul său de zgomot extrem de redus și profilul său de înălțime redusă. Capacitatea sa de curățare este la același nivel cu alte produse de curățare a robotului, deși capacitatea de a reveni la baza sa după curățare trebuie îmbunătățită. În afară de asta, RoboVac 30C este un robot de curățare solid pentru o curățare fără griji.

Eufy RoboVac 30C Robotic Cleaner

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *