Eveniment Google Pixel 6: Cum să vizionați și la ce să vă așteptați

Eveniment Google Pixel 6: Cum să vizionați și la ce să vă așteptați

⌛ Reading Time: 3 minutes

Google se pregătește să anunțe următoarea generație de smartphone-uri Pixel. Pixel 6 și Pixel 6 Pro deja anunțate ar trebui prezentate la evenimentul care va avea loc pe 19 octombrie 2021, la ora 13:00 ET (10:00 PT). Compania poate avea, de asemenea, unele surprize de prezentat.

Cum să urmăriți evenimentul Pixel 6

Dacă doriți să aflați despre viitorul smartphone-urilor Google, puteți accesa Pagina evenimentului Google.

Dacă doriți un mod și mai ușor de vizionat, marcați această pagină și urmăriți videoclipul YouTube pe care l-am încorporat mai sus.

Ce să ne așteptăm de la Pixel 6 și Pixel 6 Pro

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Pixel 6 și Pixel 6 Pro este noul procesor Google Tensor, care se îndepărtează semnificativ de procesoarele Qualcomm pe care Google le folosește de obicei. Compania spune că Tensor „ne permite să realizăm telefoanele Google pe care le-am imaginat întotdeauna”.

Ce este Google Tensor și de ce Google își creează propriul procesor?

LEGATE DECe este Google Tensor și de ce își creează Google propriul procesor?

Deși știm că Google va folosi propriul său cip în Pixel 6, compania nu a dezvăluit prea multe despre specificațiile reale ale cipului, așa că va trebui să așteptăm până la marele eveniment din 19 septembrie 2021, pentru a afla mai multe despre ceea ce aduce la masă pentru puterea de procesare.

Am aflat deja un pic despre ecranele de pe dispozitive. Conform The Verge, Pro are un ecran QHD + de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Pixel 6 va veni cu un ecran FHD + de 6,4 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz.

Cum se reglează iluminatul foto cu Google Photos pe Pixel

LEGATE DECum se reglează iluminatul foto cu Google Photos pe Pixel

De asemenea, am descoperit că telefonul va avea trei camere, dar nu am învățat specificațiile reale ale obiectivelor. Având în vedere că Google se concentrează pe calitatea camerelor pentru dispozitivele sale Pixel, ne așteptăm ca compania să pună accentul pe ele și la eveniment.

Este puțin diferit să participați la un astfel de eveniment, cunoscând deja cele două dispozitive principale care vor fi afișate, dar va fi interesant să vedeți ce detalii Google mai dorește să arate.

Ce altceva va anunța Google?

În afara Pixel 6 și Pixel 6 Pro, există multe speculații că Google va anunța un dispozitiv Pixel pliabil. Din păcate, Google a fost extrem de liniștit în ceea ce privește un telefon pliabil, așa că va trebui să așteptăm să vedem dacă compania are ceva de anunțat în acest sens.

Când este data lansării Android 12?

LEGATE DECând este data lansării Android 12?

Pe lângă dispozitive, compania ne va anunța probabil când va fi lansat Android 12 pe dispozitivele Pixel. În timp ce Android 12 este funcțional din punct de vedere tehnic, nu și-a făcut drumul către telefoane, așa că ne-am aștepta ca compania să ne completeze cu privire la momentul în care putem descărca sistemul de operare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.