Evenimentul de lucru hibrid Windows 11 va avea loc pe 5 aprilie

⏱️ 3 min read

  • Microsoft va anunța noi funcții Windows 11 în timpul evenimentului din 5 aprilie.
  • Evenimentul va fi axat pe clienții comerciali.
  • Compania poate anunța Windows 11 22H2 și poate afișa noi funcții.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, și șeful Windows și Surface, Panos Panay, vor găzdui un eveniment special intitulat „Windows alimentează viitorul muncii hibride.” Evenimentul va avea loc pe 5 aprilie, la 8:00 PT (11:00 ET), iar compania este de așteptat să vorbească despre viitorul Windows 11 pentru munca hibridă și să prezinte câteva funcții noi pentru productivitate, management și securitate.

Deoarece Microsoft nu a anunțat oficial următoarea actualizare majoră a Windows 11 (versiunea 22H2), este probabil ca compania să folosească și această oportunitate pentru a anunța și demonstra multe dintre caracteristicile care vor veni mai târziu în cursul anului. Totuși, evenimentul este axat și pe clienții comerciali, ceea ce înseamnă că vor avea loc o mulțime de discuții despre modul în care Windows 11 poate ajuta întreprinderile.

Clipboard a sugerat acțiuni

Noile funcții pe care sperăm să le vedem în timpul evenimentului includ o experiență de clipboard reproiectată. Deși clipboard-ul a primit recent o actualizare care introduce posibilitatea de a accesa istoricul pentru a copia și lipi mai multe elemente, compania a lucrat la acțiunile sugerate. Noua funcție este de așteptat să recomande sarcini pe baza conținutului pe care l-ați copiat. De exemplu, dacă copiați informații despre dată, puteți vedea o sugestie pentru a crea un eveniment din calendar. Sau dacă copiați un număr de telefon, este posibil să vedeți o recomandare de a apela pe cineva din Microsoft Teams sau Skype.

File pentru File Explorer

Compania nu a anunțat oficial acest lucru, dar versiunile recente de previzualizare ale Windows 11 ascund o caracteristică care aduce file în File Explorer. Funcționalitatea de file adaugă posibilitatea de a deschide foldere și alte locații în file, cum ar fi în browserul web, iar Microsoft o poate promova ca o caracteristică de productivitate.

O aplicație Outlook

Evenimentul pentru munca hibridă poate dezvălui, de asemenea, noua aplicație client de e-mail pentru Windows 11, la care compania a lucrat pentru a înlocui actuala aplicație de e-mail încorporată. Se așteaptă ca aplicația să poarte numele „One Outlook” și este o aplicație bazată pe tehnologii web care va include o experiență similară cu aplicația Outlook pentru Office.

Microsoft 365

Deoarece acesta este și un eveniment pentru clienții comerciali, gigantul software poate face și câteva anunțuri pentru serviciul său Microsoft 365. Conform Windows Central, auzim funcții precum „Play My Emails” în versiunea web a Outlook. De asemenea, Microsoft a lucrat la o nouă versiune de Office online, iar evenimentul din 5 aprilie poate atunci când compania alege să o anunțe.

Microsoft Teams

Următorul lucru important pe echipe sunt avatarele 3D, iar aceasta ar putea fi o altă caracteristică pe care probabil că o vom vedea printre anunțuri. Avatarurile 3D sunt o nouă modalitate de a ajuta oamenii să participe la o întâlnire fără a porni camera.

Conform The Verge, aceste avatare fac parte dintr-un impuls mai amplu pentru Microsoft pentru a intra în metavers. Caracteristica folosește AI pentru a asculta și a anima avatarurile în consecință.

În plus, evenimentul poate fi și locul pentru a dezvălui alte funcții legate de echipe, cum ar fi integrarea ulterioară cu Windows 11.

Securitate

În cele din urmă, Microsoft este de așteptat să anunțe noi funcții de securitate și management pentru Windows 11 și Windows 365 din părțile Intune, Autopilot și Configuration Manager ale Endpoint Manager.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...