Eversign: Modul convenabil de a semna documente în Chrome

Eversign: Modul convenabil de a semna documente în Chrome
⏱️ 8 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Eversign. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Căutați o modalitate rapidă și ușoară de a semna documente online? Dacă da, Eversign este instrumentul perfect pentru meserie. În câteva minute, puteți avea un document semnat și livrat totul din confortul browserului, datorită extensia lor Chrome.

Chiar nu înțelegeți cât de util este un astfel de instrument de semnare electronică până când nu aveți efectiv nevoie de unul. În funcție de vârsta pe care o aveți, este posibil să vă amintiți zilele în care semnăturile electronice erau foarte dureroase și consumau mult timp. Îmi amintesc că am avut un scaner de documente doar în acest scop.

Ar trebui să tipăresc documentul pe imprimanta mea lentă, să-l semnez manual (da, cu un stilou real), să scanez versiunea semnată pe computerul meu (acest proces a fost de două ori mai lent decât imprimarea) , apoi trimiteți-l prin e-mail companiei / expeditorului. Poate că nu sună atât de rău, dar de multe ori a durat între cincisprezece și treizeci de minute (în funcție de anumiți factori). Sigur nu mi-e dor de asta!

Amintirea asta mă ajută cu adevărat să apreciez comoditatea Eversign. Disponibil în mai mult de zece limbi diferite, elimină toți acești pași și vă permite să semnați documente direct din Google Chrome.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Instalare și configurare

Instalarea Eversign în Google Chrome nu necesită niciun efort; doar adăugați Extensie Chromeși ai terminat. Veți observa imediat opțiunea de a semna documente în programul de previzualizare a documentelor Chrome, Gmail, Google Drive și Google Docs.

eversign-how-it-works

Dând clic pe pictograma browserului (de cele mai multe ori), se explică pur și simplu cum funcționează extensia. Cu toate acestea, dacă vizualizați un document propriu-zis, făcând clic pe pictograma browserului, va apărea în schimb o listă a fișierelor de pe pagina curentă și vă va oferi în mod convenabil opțiunea de a le semna.

eversign-files-on-page

Configurarea unui cont Eversign

Înainte de a putea semna documente, totuși, va trebui să creați un cont Eversign, dacă nu aveți deja unul. Poți sa faci asta prin intermediul site-ului lor web sau după ce faceți clic pe un buton Eversign din orice document din Chrome (vă va solicita să vă conectați sau să creați un cont).

evesign-log-in

Pe măsură ce parcurgeți pașii, vi se va cere să alegeți un plan. Eversign are trei dintre care să alegeți, care sunt: ​​Basic (9,99 USD / lună), Professional (39,99 USD / lună) și Professional Plus (79,99 USD / lună). Cu toate acestea, dacă nu sunteți interesat, aveți opțiunea de a „sări peste moment”.

Notă: cu un cont gratuit, puteți să vă înscrieți până la cinci documente pe lună.

evesign-log-in

Ceea ce este cu adevărat frumos la Eversign este că, dacă aveți o afacere, vă puteți înregistra ca una și puteți alege o adresă URL simplă pentru a se potrivi. Din fericire, nu aveți nevoie de unul pentru a vă înscrie. La pasul final, puteți selecta „Sunt un individ” dacă nu aveți o afacere.

eversign-set-up-business

După aceasta, sunteți gata să începeți să semnați documente cu Eversign.

Folosind Eversign

Pentru a reitera, Eversign poate fi utilizat în Gmail, Google Docs, Google Drive și chiar la previzualizarea fișierelor PDF în Chrome. Un mic buton galben „Semnați” va fi afișat în Gmail și Chrome Preview, făcând clic dreapta pe ecran va apărea opțiunea în Google Drive, iar meniul „Instrumente” va afișa opțiunea în Documente Google.

eversign-chrome-preview

Când faceți clic pe buton, acesta vă va pregăti mai întâi documentul și apoi va afișa câteva opțiuni. Se va întreba „cine trebuie să semneze?” și mă poți alege numai pe mine, pe mine și pe ceilalți, sau numai pe alții.

evesign-cine-are nevoie-să semneze

De asemenea, vă oferă opțiunea de a deschide în Eversign, chiar dacă am observat că acest lucru pare să mă ducă doar la pagina principală a site-ului, în loc să deschideți orice este legat de document.

După ce ați ales cine va semna, fișierul se va deschide în propriul editor de documente al Eversign. Veți vedea câteva câmpuri în partea dreaptă care pot fi adăugate la document; le puteți trage și plasa după cum este necesar. Fiecare câmp poate fi redimensionat.

eversign-sign-document

Este posibil ca unele dintre câmpuri să fie deja completate, cum ar fi numele dvs. complet și compania. Se pare că ia informațiile pe care le-ați introdus la înscriere și le utilizați aici. Nu există o grilă sau niciun mod de a alinia perfect câmpurile, așa că, dacă sunteți perfecționist, probabil că vă veți enerva puțin și veți avea mai mult timp decât este necesar atunci când le aliniați.

Adăugarea unei semnături și inițiale

eversign-add-signature

Când adăugați caseta de semnătură, va apărea o secțiune „Adăugați o semnătură”, care vă permite să utilizați o semnătură salvată (o semnătură generată de computer), alegeți un alt tip de semnătură generată de computer, desenați o semnătură cu mouse-ul dacă doriți să fie autentic sau să încărcați unul.

eversign-signature-types

Îmi place opțiunea de a alege un alt tip de semnătură generată de computer. Vi se oferă o gamă de fonturi de script și puteți, de asemenea, să modificați sau să adăugați mai multe la numele dvs. La fel, puteți face același lucru atunci când adăugați inițiale la un document. Cu toate acestea, veți obține și mai multe fonturi din care să alegeți.

eversign-add-initials

În meniul „Acțiuni”, puteți reatribui documentul dacă doriți ca altcineva să îl semneze, să refuzați să semnați, să imprimați documentul și / sau să îl descărcați în format PDF. Am observat că imprimarea și descărcarea de aici nu captează niciun câmp sau semnătură pe care le-ați adăugat în document.

semnat-realizat

Notă: trebuie să plasați cel puțin un câmp de semnătură înainte de a trece la pasul următor; un câmp Inițiale nu contează.

După semnarea unui document în Gmail, Eversign m-a redirecționat înapoi la e-mailul original și a creat automat un răspuns la acesta cu documentul semnat atașat. Nu devine mai convenabil decât atât!

eversign-attach-gmail

De asemenea, veți găsi documentul semnat sub „Finalizat” pe site-ul web Eversign (prin tabloul de bord). Deci, dacă decideți să nu îl trimiteți chiar acum sau să îl eliminați accidental, îl puteți obține înapoi acolo.

Tabloul de bord Eversign

Vorbind despre tabloul de bord Eversign, este un loc minunat pentru a vizualiza documentele, activitățile recente, semnăturile, șabloanele, schițele și citatele pentru luna respectivă. Deoarece meniul extensiei browserului nu oferă nicio opțiune, acesta este locul potrivit pentru a personaliza lucrurile.

eversign-dashboard

După cum puteți vedea mai sus, este foarte curat și organizat. În plus, dacă decideți că cinci documente nu vă sunt suficiente, puteți face upgrade cu ușurință chiar de aici. În meniul „Acțiuni rapide”, puteți adăuga un document pentru semnare, puteți crea un șablon nou și puteți adăuga contacte noi.

Gânduri finale

Deși am reușit să găsesc cu ușurință opțiunile Eversign în Gmail, Documente Google (prin meniul Instrumente) și previzualizarea documentului Chrome, nu pot spune același lucru despre Google Drive. Am încercat să fac clic dreapta pe un fișier PDF, dar nu am putut găsi Eversign sub opțiunea „Deschideți cu” (sau oriunde altundeva).

Cu toate acestea, am putut să semnez o dată făcând clic pe pictograma browserului și văzând documentul listat acolo. Totuși, acesta nu este în niciun caz o problemă pentru mine, deoarece este la fel de ușor să faceți clic pe pictograma browserului. Pur și simplu constat că vizualizarea vizuală a butonului galben „Semnare” sau a unei opțiuni din meniul cu clic dreapta mă ajută să-mi amintesc că Eversign este acolo și gata de utilizare.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități convenabile de a semna electronic documente, Eversign este cu siguranță calea de urmat. Este foarte ușor de utilizat pentru cei care nu sunt atât de tehnologi, dar oferă funcții suplimentare pentru cei care caută ceva mai avansat.

Website Eversign | Eversign Extensia Chrome

Credit de imagine: Dragon695 prin Wikimedia Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x