Există vreo tehnologie sau dispozitiv pe care doriți să nu fi fost inventat?

Există vreo tehnologie sau dispozitiv pe care doriți să nu fi fost inventat?
⏱️ 4 min read

Am putea umple cu ușurință un articol întreg cu dispozitivele și tehnologia pentru care suntem recunoscători că au fost inventate. Dar ce zici de contrariul? Cu siguranță există lucruri care sunt nenorocirea sau flagelul existenței tale. Există vreo tehnologie sau dispozitiv pe care doriți să nu fi fost inventat?

Opinia noastră

Ada nu se putea gândi la o singură tehnologie sau dispozitiv, dar consideră că Windows Vista este o gafă. În același timp, ea trebuie să fie recunoscătoare pentru asta, așa cum „M-a făcut să renunț complet la Windows și să trec la Linux pentru orice.”

Ryan simte urmăritori de fitness „Trage oamenii într-un fals sentiment de securitate atunci când vine vorba de starea lor generală de fitness, dieta și sănătatea”. El îi vede pe oameni simțind că au mers 10.000 de pași într-o zi, ceea ce înseamnă că pot mânca orice vor. El își dă seama că în mâinile oamenilor care înțeleg valorile pot fi un instrument util, dar gândește „Multor oameni le lipsește înțelegerea generală a modului în care funcționează corpul lor și a modului în care o multitudine de opțiuni de stil de viață contribuie la sănătatea generală”.

Phil își dă seama că este controversat, dar merge cu internetul. În timp ce îl iubește și trebuie să caute fapte obscure 24/7, „De asemenea, este responsabil ca toți să fie dependenți de satisfacția instantanee.” Simte că trebuie să aștepte pentru a primi răspunsuri „Anticipare și angajament construit” și că ai profitat la maximum de acele informații din cauza a ceea ce ai pus în ele. „Ușurința de achiziție îl face mai de unică folosință.”

Andrew consideră că există părți bune și părți rele în a avea aparent fiecare tehnologie disponibilă pentru noi – „Energie nucleară, dar bombe nucleare; deplasări mai rapide, dar mai multă poluare; o rețea mondială de cunoștințe umane, dar mai puțină intimitate. ” Unele tehnologii au costat mai mult decât s-au dat, „Dar având în vedere că orice tehnologie nouă tinde să aibă un impact asupra viitoarelor tehnologii, este discutabil faptul că valoarea lor indirectă crește de-a lungul timpului.” El nu crede că am fi pierdut mult în valoare umană dacă proiectul ENIAC ar fi ucis la acea vreme, dar să ne întoarcem în timp acum și să-l ucidem duce la un paradox al revenirii la o realitate diferită.

Cu toate acestea, există și lucruri care ar fi putut fi făcute mai bine. El dorește să se fi concentrat asupra energiei nucleare care utilizează toriu în loc de uraniu / plutoniu, dar stimulentul a fost asupra dezvoltării armelor. El nu este un fan al modului în care s-au dovedit big data – „S-a dezvoltat într-un mod silențios, în care ne-am apropiat de gauri în silozuri pe măsură ce le-am găsit.” El speră că va exista o modalitate de a oferi oamenilor controlul asupra propriilor identități și date, dar avem un sistem înrădăcinat. Vor exista întotdeauna consecințe neprevăzute, așa că este sigur „Ne vom confrunta cu o tehnologie cu două tăișuri pentru destul de mult timp.”

Alex dorințele minele terestre nu au fost inventate. El simte „Ca societate, trebuie să ne gândim la ce tehnologii viitoare ar putea exista și să începem să ne gândim la tipul de rol pe care dorim să îl joace în viața noastră”. El folosește recunoașterea facială pe scară largă ca exemplu, fiind pe punctul de a deveni realitate. Recunoașterea facială ar trebui permisă de către companiile private? El crede că ar trebui să începem să decidem acum înainte să fie prea târziu.

scriitori-opinie-tehnologie-inventat-pistol

Damien are răspunsul „pentru câștig” cu „Arme”. Nu vede altceva decât să ucidă. El adaugă el „Nu ar fi surprins dacă o„ armă inteligentă ”este deja în lucru.”

Aș vrea să vă ascund atât răspunsul lui Damien, cât și răspunsul lui Andrew. Este adevărat, există părți bune și rele în toată tehnologia. Este ca într-un fel natura umană. Devenim lacom. Facem astfel de lucruri minunate cu tehnologia – am salvat vieți cu ea – dar, de asemenea, se pare că o împingem până la limitele sale acolo unde devine apoi dăunătoare și ia vieți. Da, armele sunt făcute pentru ucidere, dar au fost folosite pentru a ucide animale care le furnizau hrană, dar acum uciderea a devenit sport. Și odată ce am dezvoltat puști semi-automate, sportul a devenit uciderea oamenilor.

Opinia ta

Acest subiect a mers mult mai adânc decât am intenționat-o vreodată când l-am întrebat inițial. A devenit atât de provocator de gândire pe mai multe niveluri diferite. Am dori să vă auzim părerea, indiferent dacă este un dispozitiv simplu pe care doriți să nu-l existe sau dacă sunt ideile aduse de o tehnologie care a scăpat de sub control. Există vreo tehnologie sau dispozitiv pe care doriți să nu fi fost inventat? Alăturați-vă conversației noastre motivante în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x