Explicarea utilizării widget-ului Amintiri Google Foto pe dispozitive mobile Android și iOS

Cum să utilizați widgetul Amintiri Google Foto pe Android și iOS
⏱️ 8 min read

Widgetul Amintiri Google Foto este o opțiune utilă pentru utilizatorii de Android și iOS pentru a accesa și vizualiza rapid amintirile lor fotografice preferate. Acest widget permite utilizatorilor să își customizeze și să își personalizeze experiența de afișare a fotografiilor, astfel încât aceștia să poată vedea imagini care merită să fie amintite în mod rapid, prin intermediul ecranului de start al dispozitivului lor mobil.

Acest widget poate fi adăugat la ecranul de start al dispozitivului Android sau iOS și permite utilizatorilor să își selecteze și să își organizeze propriile amintiri foto. În plus, puteți alege să afișați doar fotografiile care corespund unei anumite perioade de timp, cum ar fi ultimul an sau ultima lună.

Widgetul Amintiri Google Foto este, de asemenea, flexibil pentru a satisface nevoile utilizatorilor individuali. Cu acest widget, puteți adăuga imagini direct din biblioteca foto sau din contul Google Foto. În plus, utilizatorii pot să își ajusteze setările de widget, cum ar fi dimensiunea și culorile, pentru a se potrivi cu preferințele lor personale.

În concluzie, widgetul Amintiri Google Foto este o opțiune excelentă pentru utilizatorii de Androind și iOS care doresc să își organizeze și să își personalizeze experiența de vizualizare a fotografiilor. Acesta vă permite să vedeți și să accesati rapid și ușor fotografiile preferate, ceea ce va face ca amintirile dumneavoastră să fie mereu la îndemână.

Google Foto a adăugat un widget Amintiri pe iOS anul trecut. Gigantul software aduce în sfârșit un widget similar pentru Android. Dacă Google Foto este aplicația dvs. de bază pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor, iată cum vă puteți uita înapoi la amintirile prețioase chiar de pe ecranul de pornire al telefonului. Vom explica cum să utilizați widgetul Google Photos Memories pe Android și iOS în acest articol.

Utilizați widgetul Amintiri Google Foto pe Android și iOS

Widgetul Google Photos Memories este disponibil pe scară largă pe iOS. Pe Android, însă, funcția se lansează treptat. Funcția este activă din partea mea cu versiunea Google Foto #5.52.0.387241369. Dacă nu îl vedeți încă, poate fi necesar să așteptați până când Google va face funcția disponibilă pe scară largă. Cu asta în afara drumului, iată cum puteți utiliza widgetul Google Photos Memories.

Adăugați widgetul Amintiri Google Foto pe ecranul de pornire pe Android

Notă: Folosim un Pixel 3 XL care rulează Android 12 beta 3 pentru acest tutorial. De asemenea, am testat widgetul de memorii pe un OnePlus Nord care rulează Android 11, astfel încât nu trebuie să rulați Android 12 pentru această funcție.

1. Atingeți lung oriunde pe ecranul de start și atingeți „Widget-uri” din fereastra pop-up care apare.

2. Odată ce vă aflați în panoul de selecție widget, derulați în jos până când găsiți „Fotografii” și veți vedea un noul widget „Amintirile tale” din Google Foto. Dacă sunteți pe Android 12, puteți utiliza și bara de căutare pentru a accesa rapid widgetul Google Photos Memories.

3. Atingeți și trageți widget-ul pe ecranul de pornire. Dacă sunteți conectat cu mai multe conturi Google pe telefon, widget-ul vă va cere să faceți acest lucru alege contul pe care îl vei folosi pentru funcția „Amintirile tale”.. Aici, trebuie să alegeți contul care are toate backup-urile media în cloud.

alege amintiri fotografii din contul Google

4. Apoi puteți redimensiona widgetul Amintiri Google Photos la dimensiunea dorită. Pentru referință, am adăugat mai jos toate dimensiunile posibile ale widget-ului. Trebuie remarcat faptul că, după cum puteți vedea aici, fiecare amintire va afișa o dată pe imagine.

4. Când atingeți widgetul Amintiri, veți fi dus la Google Foto pentru a vizualiza imaginea. După ce ați deschis o imagine, widget-ul se va actualiza pentru a vă afișa o nouă imagine din camera foto.

fotografii amintiri atinge acțiunea

Adăugați widgetul Amintiri Google Foto pe ecranul de pornire din iOS

1. Atingeți lung ecranul de pornire al iPhone-ului și atingeți pictograma „+”. care apare în colțul din stânga sus al ecranului pentru a accesa selectorul de widget-uri.

Cum să utilizați widgetul Amintiri Google Foto pe Android și iOS

2. Derulați în jos până când găsiți widgetul Google Foto sau utilizați bara de căutare pentru a localiza widgetul. Apăsați butonul „Adăugați widget”. pentru a adăuga widget-ul Amintiri Google Foto pe iPhone.

widget-ul de amintiri Google Photos 2

3. Acum veți începe să vedeți Amintirile dvs. Google Foto chiar pe ecranul de pornire al telefonului.

widget de amintiri google photos ios 1

Gestionați ceea ce vedeți în widgetul Amintiri Google Foto

Acum, este important să știi că poți gestiona ceea ce apare în Memories din contul tău Google Foto. Pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți Google Foto, atingeți fotografia de profil din colțul din dreapta sus și selectați „Setări foto”. În pagina Setări, atingeți ‘Amintiri’.

setările memoriilor

2. În partea de jos veți vedea o opțiune pentru a controla notificările. Aici, puteți alege să activați sau să dezactivați notificările pentru amintirile din anii trecuți, amintirile tematice și multe altele.

notificări de amintiri

3. Apoi puteți alege toate amintirile prezentate pe care doriți să le vedeți în widget. Acestea sunt amintiri care apar în partea de sus a ecranului de pornire al aplicației. Puteți alege să includeți amintiri din anii trecuți, momente importante recente și amintiri tematice în secțiunea Amintiri din Google Foto.

amintiri deosebite

4. Aveți și opțiunea de controlează ce tip de creații ar trebui să apară in amintiri. Acestea ar putea include animații, fotografii cinematografice, colaje și multe altele.

setări avansate pentru amintiri

5. Dacă preferați să ascundeți imagini dintr-un anumit interval de date, puteți atingeți „Ascunde datele” pe pagina de configurare Amintiri și alege datele de început și de sfârșit. În acest fel, toate fotografiile pe care le-ați surprins la aceste date nu vor apărea în widget-ul de amintiri. Pentru a ascunde o anumită persoană din amintirile dvs. Google Foto, consultați secțiunea următoare.

ascunde amintirile întâlnirilor

Ascunde pe cineva din Google Foto Amintiri

Există momente în care preferați să nu vi se amintească de o anumită persoană. Deși puteți elimina toate acele imagini, nu toată lumea vrea să facă asta. Dacă preferați să păstrați fotografiile vechi, dar nu doriți ca acestea să vă amintească de cineva, cum ar fi fostul dvs. sau un animal de companie, puteți alege să le ascundeți din Google Photos Memories. In felul acesta.

1. Din pagina de setări „Amintiri”, atingeți „Ascundeți oamenii și animalele de companie”.

ascunde oameni și animale de companie

2. Acum veți vedea toate fețele pe care Google Foto le-a detectat până acum în galeria dvs. de imagini. Acum tot ce trebuie să faci este atingeți fața persoanei pentru a o ascunde de amintiri. După ce le ascundeți fața, nu le veți vedea în amintirile, creațiile și rezultatele căutării.

ascunde oameni din amintirile Google Photos

Retrăiește-ți viața cu widgetul Amintiri Google Foto

Asta ne duce la sfârșitul ghidului despre utilizarea widgetului Google Photos Memories pe iOS și Android. Dacă preferați să vedeți amintirile ca fundal live, consultați articolul nostru legat despre cum să setați amintirile Google Foto ca fundal live. Dacă sunteți utilizator Google Foto, ar trebui să utilizați și folderul blocat pentru a ascunde fotografiile și videoclipurile. Asta e tot de la noi. Împărtășiți-vă părerile despre această funcție în secțiunea de comentarii de mai jos.

Google Foto a lansat un widget Amintiri pe iOS anul trecut și acum lansează o funcție similară pentru Android. Utilizatorii pot astfel să vadă amintirile lor prețioase direct de pe ecranul de pornire al telefonului. Pentru a utiliza widgetul Google Photos Memories, utilizatorii trebuie să adauge widgetul pe ecranul de pornire și să aleagă contul Google care conține backup-urile media. Utilizatorii pot gestiona ceea ce apare în Memories, inclusiv notificările, amintirile prezentate și tipurile de creații care apar în amintiri. Utilizatorii pot, de asemenea, să ascundă anumite persoane sau perioade de timp pe care nu doresc să le revadă în amintirile lor. Această funcție este disponibilă pe scară largă pe iOS și treptat pe Android.
Ne revedem curând, dragi cititori! În această lume a tehnologiei în continuă dezvoltare, nu știm niciodată ce ne așteaptă în viitor. Dar una este sigură: vom fi mereu aici pentru a vă aduce cele mai noi și interesante știri din domeniu. Până atunci, rămâneți conectați și să explorăm împreună lumea tehnologiei!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x